♥ YES

Tja.. Igår var jag med Sofia, Filippa och Carolina. Kvällen och allt blev ganska lyckat och vi hade det nice. På dagen färgade jag håret på Filippa och hon på mig. Nu har jag rödbrunt, fast det är mest brunt.. Sen gjorde vi inte så mycket mer, kollade film osv. Idag har jag och Carolina jobbat och vi tänkte gå ut och åka pulka men vi orkade inte riktigt, så vi skulle fixa med våran blogg. Men det funkar ju för fan inte.. Så vi väntar lite med det. Senare ska vi jobba igen. Pusss ♥

♥ sova hos Carolina!

Hej, har jobbat för det mesta idag, men nu drar jag till stan och hämtar mitt f-kort och sedan sover jag hos Carolina, kommer hem imorgon. Puss


♥ GOD JUL!

Hej. Hoppas att alla har haft en bra julafton, för det har jag. Inte för att den vart så märkvärdig. Men det började med att jag gick upp halv ett och åt frukost, fixade mig och sedan kollade jag på Kalle Anka.. Efter det kom mina kusiner och så åt vi julmat, efter det så öppnade vi julklappar och jag fick bra saker, nöjd! Sen när dom drog kollade jag på Svensson Svensson och sedan tog jag en promenad med Sofia. Direkt efter det träffade jag Robin i en timme typ och så såg vi en polisbil och två brandbilar så när jag gick hem vågade jag inte gå hem själv, så jag ringde Mergim och så typ gick jag vilse i Ingared och massa, kom hem runt tolv eller något och då åt jag julmat med min syster och nu sitter jag här. Ska sova snart. Puss

Jag fick:
Hårspray
Hårinpackning
Någon skyddsak innan man plattar håret
Linne
Hög kjol
Skärp
Benvärmare
Strumpor
5 Armband
2 Halsband
Webbcam
Mick
En t-shirt som det står ''Varför får man inte säga negerboll, när man får säga vitlök?'' på.
Mascara
Locktång
900 kr presentkort på MQ
150 kr presentkort på glitter
Ring
800 kr
Toffsar
Hårspännen
Cykellås

Det var väl det jag fick, kommer inte på mera.. ♥

♥ JULAFTON

GOD JUL! ♥


♥ sofia hahaha

Kom på en rolig sak som jag måste berätta.. Eller ingen kommer att förstå ändå, bara jag och Sofia. Men idag när vi satt och jobbade pratade vi om att vi inte skulle äta något onyttigt efter nyår och så sa jag:
Sandra: Men det kanske är julrea på Donken!
Sofia: Ja, halva priset för en cheasburgare. Då ska jag fan äta 50 stycken för 25 kronor.
Sandra: FAN VAD BILLIGT!
Sofia: JAA!
hmm...
Så börjar jag skratta och sofia bara skrattar. Och så kom vi och tänka på att vi räknat fel.. Isf hade en cheasburgare kostat 50 över och så skratta vi as länge!

Puss hästen.........

♥ dagen före julafton

Har inte skrivit på ett tag, men har knappt orkat.. Skolan slutade igår och det känns ganska skönt. Efter skolan jobbade jag med Sofia och Carolina, sedan kom Flodin och hjälpte till lite.. Åkte med mamma och pappa till Alingsås sedan och handlade. Och runt 10 gick jag ut och träffade Robin, kom hem 12 och sedan gick jag och la mig.

Idag har jag inte gjort så mycket, jobbat hela dagen med Sofia och Flodin. Mormor och morfar har kommit också och imorgon är det fan julafton, fast det känns konstigt! Aja, jag är rastlös. Puss


♥ jullov imorgon då!

Tja, skriver lite kort om dagen här. Kom till skolan och hade bara en halvtimmas lektion. Slutade sedan och fixade lite med pengar och sedan drog jag till GA och var med Robin och Fredrik. Efter det drog vi lite till Nolhaga och kollade på Vollybollen och sedan till stan. Då träffade jag Carolina och Sofia, vi åt lite på Donken, hehehe längesen fan! Efter det drog vi hem och jobbade ett tag och sen runt sju tog dom bussen hem och nu gör jag inte så mycket. Längtar tills imorgon, då blir det lov. Men segt att vi börjar elva imorgon! Aja puss.

 

♥ Tack för helgen, nu är den över..

Hejsan på er. Idag vaknade jag tidigt av att Carolina skulle dra till Varberg runt åtta-nio. Sen somnade jag om igen och vaknade några timmar senare och då började jag och Sofia städa. Vi tog det lungt och fixade lite med våran blogg.. Som nu heter socasa.webblogg.se vi har problem med designen, men det kommer väl snart.. Efter det jobbade vi och sedan kom Carolina också.. Inte så mycket med har hänt, men fan vilken lyckad helg!

Mamma och pappa kom hem idag med godis, mm'h. Tack.

  


♥ bilder

         


♥ nice

Hejsan. Nu har jag, Sofia och Carolina skaffat en blogg tillsammans. Men det fan cpar och jag behöver hjälp.. Men får väl fixa det någon dag när jag får mer tålamord. Idag har vi i alla fall vaknat och sedan drog vi till Allum med min syster, efter det så åkte vi hem och spelade lite kort med våran nya kortlek.. Jag och Lina köpte en Adidas tröja som vi delade på en julklapp till varandra haha. Får väl se hur det går med den saken, att dela på en tröja! Ikväll blir det chill hemma hos mig med dom.

Igår: Skolan då.. Det var inte värt att gå dit, för vi hade ju inga lektioner.. Som vanligt då. Men efter skolan stannade jag och Elvira och spelade kort ett tag och sedan drog vi till Ga och väntade på Carolina & Sofia.. Sen tog vi bussen hem och gjorde Flygande Jacob. Sen hade vi en rätt nice kväll. Var med några vänner och hade det chill.. Tack för en bra dag.


♥ sofia är skön

Tjo. Kom nyss hem från lokalen har jobbat med Sofia som vanligt känns det som. Men vi har faktiskt sjukt kul när vi jobbar, vi har alltid något att prata om och att skratta åt. T ex som alla gånger Sofia sjunger så sjuuukt dåligt. FÖRLÅT, men det låter ju faktiskt förjävligt. Men du får mig fan alltid att le! Och jag skrattar alltid lika mycket med dig, du gör fan min dag varje dag nästan! Jag fick också Thaimat idag, ett extra plus! Så jävla gött med kycklingspett i jordnötsås.. Men nu är jag trött och ska lägga mig i sängen och smsa lite.. Sen blir det att sova, sista skoldagen imorgon innan helgen.. Men vi slutar ju inte imorgon, tycker att många andra skolor gör det.. Men nä inte vi. Vi slutar på Tisdag, aja.. Bättre än inget, nu ska jag sluta tjata. Puss




♥ snart julafton!

Ååh, jag har inte haft tid att skriva på hela veckan för jag har haft så fullt upp.. Men här kommer lite om vad jag gjort..

Måndag: Jobbade i lokalen med Sofia och snackade, sen blev det gården lite.. Med Carolina och så.. Sen telefon hela kvällen.

Tisdag: Då blev det att jobba med Sofia i lokalen och sedan kolla på Andra Avenyn, så sjukt bra! Plus att då fyllde Pia år. Carolinas mamma, grattis till henne!

Onsdag: Tandläkaren och sedan skola, massa inställda lektioner.. Och efter skolan åkte jag hem och då åkte vi en sväng till farmor och Roland och fikade.. Sen efter en timme eller mer åkte jag hem och så jobbade jag och Sofia.

Torsdag/Idag: Blev det skola igen, med lite sovmorgon.. När vi kom till skolan tog vi närvaro och sen fick vi göra vad vi ville.. För våran skola fyllde 40 år idag och då var det massa lekar osv.. Vi drog hem runt tolv och då drog jag till GA först och sen stan med Filippa. SÅ sjuuukt kallt vare! Och sen tog jag bussen hem, pratade i tele med Mergim i någon timma. Och nu sitter jag här.. Väntar på Sofia och Carolina, för att vi ska jobba. Puss

SJUKT BRA!




♥ Lucia!

Hej. Idag vaknade jag runt tolv och sen strax före ett kom Sofia och så drog vi in till lokalen för att jobba, det gjorde vi väl ett tag och lyssnade på musik samtidigt och sedan vid fyra drog vi ner till hallen, för det var Hemsjös Julbasar och då tog vi på oss våra Happy X-mas tröjor och tomteluva som vi fyllde med papper så att den stog rakt upp. När vi sedan hade vart där nere ett tag och kollat på Luciorna så drog vi hem igen, för det var tråkigt.. Vi gick upp och hämtade Salami som vi hade sålt för Fotbolllaget och så gick vi sedan hem och åt.. Efter det stack vi in till lokalen igen och jobbade, vi pausade också med en julfika. Mmmh' LUSSEKATTER MED SAFFRAN! Och sedan orkade vi inte jobba mer så då avslutade vi det och nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig. Det är ju skola imorgon.. Det kommer också lite bilder på våran fina klädsel idag.. Och jag vill bara säga att det känns verkligen inte som att det är LUCIA idag! :o Puss

  

♥ rätt bra till slut

Tjena igen. Kvällen blev bättre tillslut, det slutade med att Joel och David kom till mig. Och dom ringde mig när jag satt vid datorn och frågade om jag kunde möta dom, men då visade det sig att dom stog bakom mig, eller ja vid utanför fönstret och kollade på mig, men det märkte ju såklart inte jag. Och det roliga var ju att dom hade sått där ett tag också. Vi var ute ett tag, men det var så kallt så vi gick in till mig för att kolla på Robinson men det funkade ju fan inte, så vi kollade på Singing Bee och pratade.. Skojade också lite med min syster, haha aja. Kvällen slutade bra ändå. Och förlåt Anton att jag inte var med dig, men jag orkade verkligen inte åka tåg och så, du har säkert haft en bra kväll ändå utan mig! Puss

Här kommer lite bilder sen kvällen, alltid lika fina!

  

♥ ERIK ÄR BÄST!

Torsdags: Kollade jag på Mammas pojkar och usch var besviken jag blev.. Började till och med att gråta, Bobby skulle valt Jane! Och Tim skulle valt hon andra :( Aja, provjobbade det nya och det la sådär..

Fredag: Blev det skolan haha, segt men det gick bra. Vi hade ganska slapp dag. Och det slutade med att jag och Merhawit kollade på Luciafirandet i ungefär en kvart, sen drog jag hem med sofia under några omständigheter, men det löste sig. Vi jobbade och senare kom Carolina också. Efter att vi jobbat ett tag, drog vi ner till gården och kollade på Idol OCH FYFAN VAD GÖTT ATT ERIK VANN, SÅ JÄVLA BÄST! Började fan gråta när han vann, haha. Sen efter det var jag Sofia och Carolina ute lite och runt tolv kom vi hem..

Lördag: Vaknade jag tidigt av att Carolina skulle åka hem, men sen somnade jag om och vaknade runt tolv. Tog mig en dusch och sedan jobbade jag och Sofia och nu har hon åkt hem och vi hade tänkt att jobba sedan men det blir inte så, för hon orkade inte komma hit och jag orkar inte ta mig någonstans, för lat för det idag. Så David och Joel kommer kanske till mig, eller antagligen. Så får vi väl se vad vi gör.. Puss skriver mer sen..

♥ dagarna går sjukt fort..

Godmorgon alla! Vaknade av att mamma ringde klockan 12. Ocg vaknade i morse två gånger av att Mimoza ringde, men jag svarade inte. FÖRLÅT! Men jag är hemma idag också, så nu har jag just ätit mig en nyttig frukost, eller i alla fall lite. En macka med ost, skinka, sallad, gurka, tomat och paprika. Och en kopp varm oboy till, inte lika nyttigt men.. Haha, nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska snart ta och vila lite och jobba klart det sista! Ska också göra pannbiffar idag, åt mamma. Mmh, va roligt :( Puss

 
ily babes

♥ mycket jobb kommer det att bli..

Hej igen. Jag har fixat till bloggen lite, sen sist jag skrev.. Har fixat den i massa timmar nu, försökt med olika saker och så. Så nu kan jag lite mer, hehe. Men sen har jag också jobbat en hel del, känner att det är bäst att passa på när man kan och har tid! Men sen har jag också ätit, haha. Och pratat i tele lite med Carolina. Och det var om att pappade hade jobb åt oss.. Jag brukar göra 1000 korthållare. Men nu har han fått en beställning på 50 000 korthållare! Så jag måste ha lite hjälp, för det ska vara klart innan 13 januari. Så jag och Carolina ska göra dom, och så försöker jag få tag på Sofia för jag ska fråga henne om hon också har lust att hjälpa till. Om vi gör alla dom tjänar vi 7000 kronor. Så jag hoppas att vi gör klart dom, eller vi måste! Så på lovet kommer vi att ha fullt upp! Men vad gör man inte för pengar!? Men iaf, så har jag snart jobbat klart och hade tänkt att gå och lägga mig.. Imorgon är jag nog hemma en dag till, så kommer jag till skolan på Fredag istället. Puss


♥ så jävla bäst!




♥ tre dagar


Förlåt att jag inte har skrivit men har typ haft fullt upp och inte haft orken att skriva..

Måndag: Var det skola igen, jobbigt att gå upp igen som alla andra Måndagar.. Men skoldagen tog slut fort, eftersom vi som vanligt fick sluta tidigare och några lektioner var inställda.. Jag tror inte vi har haft en hel dag någon gång.. Alltid är någonting inställt eller så får vi sluta tidigare.. Men i alla fall så hade jag världen huvudverk hela dagen, trodde att jag skulle dö. Men efter skolan var jag i stan med Flodin och Niclas lite, men sen gick jag hem till Carolina och sov, för jag mådde så dåligt.. Sedan åkte vi med bussen till Carolina och hon tränade och jag var lite på gården medans hon tränade och efter, skulle träffat Mimmi där men jag vet inte riktigt vad som hände där.. Vi får väl hoppas att vi ses snart då, då..

Tisdag: Var det skola igen och så slutade jag seent, fan vad jag hatar Tisdagar.. Men efter skolan så drog jag hem till Carolina och var med henne och Sofia. Vi gick till maxi och köpte macka och bullar. Sen tog vi oss en fika hos Carolina och hjälpte henne att plugga på hennes So-prov. Sen efter det så satte vi på musik och dansade, och hade sjukt kul. Jag sjöng också, och så spelade dom in.. Haha, ibland måste man bjuda lite på sig själv! Sedan kom mamma och pappa och hämtade mig och Sofia, när jag kom hem jobbade jag lite och sedan kollade jag på Andra Avenyn, och efter det somnade jag..

Onsdag/Idag: Vaknade jag av att jag hade ont i halsen och huvudet, kände att jag inte orkade med skolan idag. Så jag var hemma, sov till tolv ungefär och sedan jobbade jag lite. Men hann inte jobba så mycket förrens jag pratade i telefon med Mergim.. Sen efter det så jobbade jag på och nu gör jag inte så mycket, läser igenom lite bloggar och försöker fixa min, men jag fattar inte så mycket.. Någon som kan ändra på så att min visningsbild är där uppe och inte nere? För när jag fixa snön som droppar ner eller vad man säger.. Så åkte visningbilden ner.. Buhuu, vill inte att det ska vara så..
Men iaf, så skulle jag vart med Carolina idag egentligen och vi skulle ut och sprungit, men idag kan jag tyvärr inte eftersom jag är sjuk. Så det får bli någon annan dag! haha, förlåt Carolina! Men iaf, så tycker jag att veckorna går sjukt fort, det är snart Fredag igen.. Men det är bra, för snart är det jullov! Puss


♥ bra helg med dom bästa

Hej alla. Helgen har vart suuuper bra! Den spenderades med Sofia och Carolina som vanligt, alltid lika nice fan! Det började med att jag och Sofia åkte till Carolina och när vi kom dit så gick vi till Willys och handlade lite vad vi behövde i hemmet. När vi kom hem vilade vi oss lite och inte gjorde så mycket. Allt i huset var fixat och klart, på en och en halv dag. Så sjukt nice! Sedan så satte vi på hög musik och dansade och höll på, och efter det gjorde vi mat. Och det blev potatismos, brunsås och pannbiffar. Efter det så fixade vi oss och drog ut och träffade folk. Tack för en riktigt bra kväll alla. När vi kom hem kunde vi inte sova, jag hade mensverk och skit, så vi somnade inte förrens fem-sex eller något..

Idag: Vaknade vi runt halv tolv och då kollade vi på Eva och Adam och åt godis. Sen kollade vi på reprisen på Robinson och Mammas pojkar.. Och sen vid fem tog jag och Sofia tåget hem och så åt jag tacos! Nu har jag bara jobbat hela kvällen och ska fortsätta jobba mer nu, för allting ska vara klart tills imorgon, men sedan har jag mer att göra. Men vad gör man inte för pengarna? Snart måste man ju liksom tänka på julrean! Hihi.. Har precis också fått hjälp med att lägga in musik på bloggen så man får väl hoppas på att det funkar då. Nu kommer det musik och lite bilder..


   
  

TOOVE :(




♥ tove!

Hej bloggfan. Kom hem sent igår efter en lång kväll. Packade upp saker till Carolina och hennes mammas nya hus. Det tog oss hela kvällen och sedan var jag helt slut. Tillslut beställde vi pizza och jag måste bara berätta en rolig sak som hände.. Vi bråkade först om vem som skulle ringa och tillslut ringde Carolina till Venizia och skulle beställa, när hon skulle beställa en Kebabpizza så råkade hon istället säga: ''hej jag skulle vilja beställa en Venizia med Kebabsås. Och fyfan vad vi skrattade och det slutade med att vi fick gå dit istället för vi skrattade så mycket att dom la på tillslut. Men sen efter ett tag kom vi hem och då åt vi. Och sen innan vi skulle dra hemåt, så kollde vi på Idol. OCH DET ÄR HELT JÄVLA SJUKT, HUR FAN KAN MAN RÖSTA UT TOVE?!?!? BÄST VAFAN! Ajaa, hoppas nu att Erik vinner, annars vet jag inte vad det är med Sverige! Menmen, sen tog vi tåget hem och på tåget pratade vi med ett par snyggingar! Sedan tog vi en promenad hem i det kalla vädret, och när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade. Bra dag. Puss

Idag: Vaknade jag av att mamma väckte mig och hade gjort frukost. Gick upp och åt med dom och sedan jobbade jag lite, tog mig en dusch.. Och nu sitter jag här och skriver, har nyss typ försökt fixa så att jag kan ladda upp videoblogg.. Får väl se hur det går, dessvärre har jag ingen cam. Men det löser väl sig hoppas jag.. Haha. Men har i alla fall fått svar av dom som har bloggen, så nu kunde jag ladda upp en visningsbild på mig, för det kunde jag inte förut.. Det var ju bara att trycka på F5 om det inte funkade första gången, aja. Sånt kan inte jag ju.. Vet någon hur man laddar upp musik på bloggen? Isånnafall, säg hur man gör då? Menmen, ska snart i alla fall packa tills ikväll för då ska jag och Sofia sova hos Carolina i den nya lägenheten. Och snart ska vi åka dit och fixa till det sista. Aja, vi får väl se vad som händer ikväll, det har vi inte riktigt planerat än, men det kommer väl. Men nu ska jag ta och packa, och fixa mig lite. Men orkar inte sminka mig, det gör jag ikväll om vi ska göra något kul tillsammans.. Puss


♥ flygande jacob

Tjoo, skolan idag då och det gick ganska fort. Slutade tidigare som vanligt, halv ett. Sen väntade jag på Sofia, men sen blev det att hon väntade på mig. Men sen tog vi fem över två bussen hem och nu har jag jobbat lite, och snart kommer Sofia in för då ska vi laga flygande Jacob, jag ska lära henne laga mat! Mmmmh, så gott är det! Och sedan drar vi till Carolina och hjälper henne att flytta, skriver mer när jag kommer hem. Puss



♥ helt sjukt..

Shenna igen, har inte haft så mycket för mig idag men skriver lite ändå. Har jobbat lite och sedan pratat i 2 timmar och 30 minuter i telefon med Mergim, ingen aning om vad vi snackar om ens så länge.. Sedan lagade jag även mat till mig, min syster och hennes kompis. Det blev chicken nuggets med ris och kall currysås, och det blev faktiskt lyckat. Alla åt det i alla fall. Haha.. Nu jobbar jag lite igen och läser Theres Johansson Rojos blogg, eller den om henne som hennes vänner har skrivit, man får fan tårar.. Förstår inte hur man kan döda en sånn vacker tjej som henne! Helt sjukt asså, menmen.. Det finns inget att göra åt saken nu, men jag tror att folk lärt sig en del av det. Menmen, nu ska jag ta och jobba vidare lite. Pusscio



♥ godmorgon

Godmorgon, ännu en dag att vakna med huvudverk. Men idag vaknade jag runt tolv, för idag är vi lediga. Därför gjorde jag te och åt pepparkakor, mmh' va gott! Idag blir det mest väl att jobba så att jag kan tjäna pengar och shoppa på julrean! Sedan ska jag göra mat åt mig och min syster, för mamma och pappa är borta. Men jag skriver lite mer senare, detta var bara kort om min morgon! Pusss


♥ sprutfan..

Mår fortfarande dåligt av sprutan och ska snaart sova. Kollade nyss på Bonde söker fru med mamma och Lina, och nu blir det att kolla på Grace Anatomy eller hur fan det nu stavas. Sen blir det sängen och sova, och imorgon ska jag fan sova uuut!
Snaaart är det helg och då ska jag och Sofia hjälpa Carolina att flytta, fett nice! Puss godnatt people.


NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR ER MEST! ♥

 




♥ fyra dagar

Söndags: Efter tomteparaden så va jag och carolina med hannes och falis, vi åkte hem till falis och kolla på film. Sen efter det så tåg jag tåget hem och då var det en konstig människa som åkte med och höll på, men orkar inte förklara nu. För jag skulle bara skriva kort om den dagen..

Måndags: Då var det skola igen som alla andra måndagar, segt att gå upp men skoldagen gick rätt fort endå som vanligt. Efter skolan så följde Flodin med mig hem och på terminalen träffade vi Glans och han följde också med, sen kom Sofia och så spelade vi kort, var ute lite osv.. Gick hem och sov sedan..

Tisdags: Ännu en skoldag som gick jävligt segt i med att vi slutade klockan fyra.. Jag tog också vaccinet idag och innan var jag skit nervös. Och då frågade jag och elin om man fick gå in tillsammans och det fick man, elin började gråta innan och därför gjorde jag också det eftersom vi båda är rädda för sprutor, men sedan när vi tog den så skrattade vi bara. Det gjorde lite och, och sen hade jag lite ont i armen..
Det är grymt segt att sluta fyra när jag ALLTID annars har slutat klockan två på tisdagar i hela min skoltid.. Menmen, bara att vänja sig.. Efter skolan så tog jag tåget med Sofia och Carolina till Allum för att shoppa kläder till Sofia, jag och Carolina valde massa kläder som Sofia skulle välja ut och sedan provade hon dom och så sa vi hur vi tyckte, hon fick väl köpt en del bra kläder och så.. Plus att jag hittade en AS FIN liten väska som jag jättegärna ville ha och då köpte Sofia den till mig, så bytte hon mot en annan som jag har hemma. Som jag köpte i Fredags.. Tack snälla rara söta Sofia! Sen tog vi tåget hem och när jag kom hem gick jag och la mig..

Onsdag/Idag: Vaknade jag av att jag inte mådde så bra efter den där jävla sprutan. Hade feber osv.. Men pallade mig till skolan ändå, för jag hade sovmorgon, så jag kunde vila ut lite. Var inte med på gympan, knappt någon var. Alla var sjuka efter sprutan. 7/33 ungefär var med på gympan, haha. Sedan var det livskunskap och efter det kollade jag & Elin på julkonserten i skolan, det var bara bra när alla sjöng.. Sen hade vi lite lektion och sen var två lektioner inställda och därför åkte jag hem till Carolina och där åt vi och kollade på one three hill. Sedan kom mamma och hämtade mig för att vi skulle på utvecklingssamtal, det gick väl på 20 minuter och sedan drog vi hem. Nu har jag jobbat lite, men orkade inte mer. För jag har feber.. Och mår inte alls bra, men snart ska jag krypa ner i sängen och vila lite.. Är ju trotts allt ledig imorgon, känns jävligt skönt.. Puss ♥


RSS 2.0