godnatt

Nu går jag och lägger mig, det är ju skola imorgon och jag är redan sjukt trött.. Men skriver mer imorgon. Puss godnatt!


nice helg

Min helg har allt vart bra, har gjort mycket saker hela tiden och därför har jag inte hunnit uppdatera.. Tänker inte skriva allt i detalj som jag kanske brukar göra, men skriver lite kort om dagarna.. I fredags var det fest hos Mimmi nicenice. Då fyllde även Flodin år. Grattis till min bästa killkompis! I lördags drog jag hem till Flodin på kvällen och så var jag med Ryding, Glans, Dag, Flodin, Kim och Uve. Lekte även med hundvalparna, så jävla söta! Ville bara ta med mig en hem! Kom hem sent inatt och har inte alls sovit mycket denna helgen haha.
Och idag kom Sofia till mig, vi kollade på Wallander såklart och en annan film, nu kommer jag inte ihåg vad den heter bara för det? Men iaf, så var den sista Wallander skit dålig och jag typ somnade.. Men hon drog för en stund sedan och nu har jag städat undan i mitt rum lite, kanske borde packa också i och med att jag åker på onsdag.. Men jag orkar bara inte och vet inte vad jag ska med mig.. Kommer ju säkert glömma något, som vanligt haha. Men nu ska jag försöka packa lite. Pusss saknar rikard!


YES

NU BLIR DET FEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fredag

Hej, slutade skolan elva idag. Och såklart hade vi inställd lektion på morgonen så jag hade bara två lektioner idag. Sedan drog jag och mötte Elin och så gick vi till ungdomsmottagningen och fixade recept, sen hämtade jag ut det jag skulle och så kollade vi runt i stan. Träffade även på Carolina, Elin och Emelie och så var jag med dom tills min buss kom, tog fem över tre bussen hem och läste en tidning nyss och nu kollar jag på tv med mamma. Har lite olika planer inför kvällen, men får se vad som händer. Puss

torsdag

Nu sitter jag i sängen och har gjort det ett tag nu också, egentligen borde jag sova eftersom jag ska upp ungefär om sex och en halvtimma.. Men jag ska snart lägga mig hade jag tänkt. Det har inte blivit så myckey uppdateringar men det är för att jag inte vart hemma så mycket. Skolan gick snabbt idag och jag slutade halv elva, sedan drog jag till stan med Elin och kollade lite.
Sedan mötte jag Rikard och så gick vi hem till honom, somnade dock hos honom medans han pluggade.. Duktigt av honom, haha. Somnade om och om igen nice! Vi gjorde la inte så mycket och runt halv tio tog jag bussen hem och då satte jag mig i sängen, nu sitter jag här och är skit trött. Ska sova. Men en sak till;
ALLA fucking skolor är lediga imorgon, förutom våran?! Varför? :( Ajaa...

ORKAR INTE

 Nu går jag och lägger mig, puss godnatt!

skolhelvette

Hej, skolan idag rätt segt hade rast från nio till ett, slutade halv tre eller något. Då mötte jag Carolina och Oskar och så följde han oss en bit och sedan drog vi hem till Rikard för att hämta en sak, men det blev att vi stannade haha.. Och han som var så sjuk... Men sen gick vi ut en promenad haha, och så gick Carolina hem. Och så glömde vi en sak, så vi fick gå tillbaka till henne och sen följde han mig till terminalen och så tog jag bussen hem med Johan och nu sitter jag här och försöker plugga lite, haha. Puss

foto

Hej, skolan idag. Gick ganska segt, slutade runt halv tre eller något.. Moz fyller år, grattis till henne! Efter skolan så gick jag och Elin hem till henne och på vägen köpte vi med oss drömmar, mh vad gott! Haha sen när vi kom dit hade hennes bror gjort kladdkaka också, nicenice. Efter det vilade vi oss lite och sen gick vi till Kabom för Bella skulle fota oss, och det gick bra. Tack så mycket Bella. Bilderna kommer imorgon eftersom Bella har dom nu. Så imorgon laddar jag upp bilderna. Efter att vi var klara tog jag fem över sju bussen och mötta Carl och vi bestämde oss för att ta en promenad i Västra Bodarna med Flodin, så vi tre gick en låång promenad i det kalla vädret. Men mysigt vare allt, längesedan jag var med dom faktiskt.
Sen var det en timme kvar tills min buss skulle komma och då gick jag och Anton hem till honom och så snackade jag med hans mamma och Danne, trevligt. Har fan saknat henne, så sjukt underbar är hon! Efter det så spelade vi lite kort och jag ägde han på poker, men såklart som alltid så vill han inte erkänna att han förlorade första.. Men det gjorde han och jag vann som sagt, bra av mig! Sen vid halv tio följde han mig till bussen i det kalla vädret och så åkte jag hem. Nu sitter jag här i min säng och funderar på om jag ska sova, ska trots allt upp klockan sex imorgon.. Och stackars Ricky som är magsjuk eller vad fan han är, hoppas inte att jag blir sjuk bara. Krya på honom. Men nu ska jag inte skriva mer, kände att detta blev långt, men kanske för att jag inte uppdaterat någonting idag. Puss godnatt!


GODNATT

Nu går jag och lägger mig, det kommer ju en dag imorgon också.. Har sagt till mamma sen klockan åtta att jag ska sova, men sitter ju bara här och så har jag packat inför morgondagen också! Men nu ska jag seriöst sova, för jag ska upp sex imorgon. BUHU menmen, livet är hårt. Puss godnatt!

bilder från promenaden, dock Sofias bilder




Camar med Carroful....

xDxP


promenix

Tog mig en promenad med Sofia i snön, shet asså.. När vi väl var hemma satte jag mig i soffan med mamma och kollade på tv, men är så sjukt jävla trött och har huvudverk så egentligen vill jag bara sova! Men ska välja kläder tills imorgon först. Puss

nice

Skolan idag då, första dagen. Slutade tidigt och efter skolan drog jag med Elin och Johan till stan, mötte sedan Rikard och tog bussen hem med honom och Johan. Sen vid sex drog Rikard hem och då åt jag lite och nu ska jag gå ut med Sofia och snacka lite eller något. Ful är hon! Men pallar inte skriva mer, har huvuudverk!

DAGENS LÅT:
Cheryl Cole - Fight for this love

skolan

Hej, sitter i skolan nu. Har admistration.. Jätte tråkigt! Bussfna var försenad i morse såklart haha, så kom senare till skolan! Har bara en lektion sen, svenska. Och sedan slutar vi pågrund av att man inte kan vara borta i A så därför är lektionerna inställda. Puss

fight for this love

Hej, nu har jag tagit mig en dusch, jobbat & fixat mina naglar. Hade tänkt att jag skulle lägga mig snart eftersom det är skola imorgon. Har inte så mycket mer att skriva. Puss

fight for this love

Hej, nu har jag tagit mig en dusch, jobbat & fixat mina naglar. Hade tänkt att jag skulle lägga mig snart eftersom det är skola imorgon. Har inte så mycket mer att skriva. Puss

fight for this love

Hej, nu har jag tagit mig en dusch, jobbat & fixat mina naglar. Hade tänkt att jag skulle lägga mig snart eftersom det är skola imorgon. Har inte så mycket mer att skriva. Puss

helt slut

Nu har jag jobbat klart för dagen, eller nej.. Inte för dagen, men för stunden. Har gjort 1000 band nu och är helt slut fan, mina ögon kan nästan inte hållas uppe... Men ska snart äta tror jag och jag är hungrig så det passar bra! Ska också damma lite i mitt rum, pappa har satt upp hyllor och så, så ska ställa upp lite parfymer och skit.. Sen tar jag mig en dusch och så, och lite fix inför imorgon. Skolan börjar ju.. Och så ska jag måla naglarna också, som jag filade till igår.. Så nu är dom ganska korta, men hade tänkt att ''börja om'' om man säger så! Och fick hjälp av mamma med färgen och det blir en ljusrosa, men eftersom jag har många olika ljusrosa så får jag se vilken det blir, har inte riktigt bestämt mig än haha. Men nog om det, nu ska jag göra något annat. Puss




jag känner på mig att det kommer bli den bästa sommaren,
speciellt med min bästa vän soffiloppiboiii!

jobba..

Hej/Godmorgon. Idag vaknade jag halv ett, har vaknat och somnat om hela natten känns det som. När jag väl gick upp åt jag frukost med min syster och nu sitter jag i soffan och jobbar.. Har inget bättre för mig och idag blir det väl att slappa, duscha & måla naglarna. Och jobba då, haha. Men nu ska jag jobba vidare. Puss

hissar & dissar



♦ Snart åker jag till Gran Canaria och har det nice i värmen, och då slipper jag all denna snö här hemma, för den börjar jag tröttna starkt på nu. Men kommer hem igen efter en vecka..

♦ Att snart början skolan och lovet är över. Jag har faktiskt längtat lite, eftersom jag inte har gjort något speciellt detta lov så känns det på något sätt skönt att börja skolan snart igen.

♦ Wallander filmer med Sofia. Dom är sjukt bra och jag kan kolla om och om igen om det skulle vara så! Men den bästa är Mörkret!

♦ Att lönen kommer i veckan, och då blir det väl antagligen till att spendera lite.. Men får väl se, behöver ju egentligen spara en del också.. Men till vad egentligen? Men lite kläder måste man ju köpa, haha.

♦ Sportlife, jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka det var kul att träna där. Men det tyckte jag och det är fett skönt att åka dit direkt när man vaknat tidigt på morgonen och träna en stund och sen ta sig en dusch. Det gör att man mår mycket bättre på dagen sedan!




♦ Denna snön alltså, alla dissar ju det? I morse när jag vaknade var det en meter snö och jag kunde inte träna? Vi som skulle ner till tåget för att träna på morgonen, men icke sa nicke och det blev inte så och det lär väl inte bli så imorgon heller..

♦ Melodifestivalen, det är inte ens kul längre.. Samla gamla vanliga och man vet ju redan innan vilka som vinner eftersom det oftast blir dom som man känner igen och så går det så fort och blabla, inte alls lika kul som förut, plus att Sverige vinner aldrig ändå..

♦ OS, alla snackar om OS? Och jag fattar ingenting, är inte ett dugg jävla intresserad och bryr mig inte ett skit? Jag kollade lite häromdagen, men fattade inte ens vad jag kollade på liksom, hur kul är det?!

♦ När man har skulder att betala tillbaka.. Nu har jag i och för sig inte det eller jo, hundra kronor eller något.. Men det är så jävla segt, när man liksom jobbat & kämpat och samlat ihop pengar så känner man fan vad gött, då kan jag shoppa lite.. Men nej, då har man en massa skulder att betala tillbaka. Haha, som jag brukar ha då. Men som tur är har jag betalat tillbaka mycket redan och har bara lite kvar.

♦ Att det aldrig går någonting bra på tv längre, kollar typ varje dag om det finns något bra som går. Men nej såklart inte och då stänger jag av direkt.

♦ Min jävla utväxt, det är sjukt fult och kan inte göra något åt saken eftersom jag snart ska färga ljusa slingor eller ja om en månad. Den 25 Mars, och pågrund av det kan jag inte färga håret mörkt nu en gång innan, eller klart jag kan. Men då är det större chans att det blir missfärgat och den risken vill jag inte ta. Så att jag får helt enkelt gå runt med en utväxt, men det är nice!

melodifestivalen osv

Chachaa, kollade på Melodifestivalen med Sofia, mamma och pappa förut. Och tuur att Darin gick vidare han var bäst, haha! Och sen efter det kollade vi på Wallander Innan frosten, den är bra den också! Men Sofia skrämde mig hela tiden, fyyy dig! Och efter det gick det någon film på fyran som vi kollade lite på, inte så bra men! Och sen runt kvart i tolv stack hon hem, haha. Och nu har jag vart inne lite på Egges facebook, thihi. Och Grattis till Egzon som fyller 16 idag! Men nu ska jag lyssna på musik och bädda ner mig i sängen, men innan ska jag kolla runt lite på folks bloggar och slänga upp en bild på Wallander filmen.. Puss




film hehe

Nu ligger jag i sängen med Sofia...... Har nyss kollat på Wallander Mörkret! Och sen kollade vi på Säg att du älskar mig, bra! Och nu kollar vi klipp på Youtube. Och snart ska vi kolla på Melodifestivalen och sen den andra Wallander filmen! Puss

 


vill sofia kolla film tro?

Snart ska jag smsa Sofia och fråga om hon vill komma in och kolla film, undra om hon vill det?
Här kommer snygga bilder på mig nu, haha har inte orkat fixa mig idag & tänker inte göra det heller. Charlotta kanske kommer hit ikväll också och kollar på Melodifestivalen med oss, undra vilka som är med..? Jag är hungrig kände jag nu också haha.. Och nu är det inte lov längre, det är tråkigt.. Men lovet har inte vart så speciellt bra heller, har mest jobbat och vart med Elin & Sofia, tränat lite också.. Menmen, det går nog fort tills nästa lov! Men har längtat till skolan också, för då har man något att göra om dagarna haha. Nu ska jag nog jobba lite fort innan jag smsar Sofia. KRAM

 

ny design

Jag kände att jag ville ändra om lite på bloggen, så det fick gå snabbt och smidigt. Fixade om lite smabbt, tills jag kommer på något bättre. Någon som kan hjälpa mig med en fin design?! Jag börjar tröttna på min gamla och snart tröttnar jag väl på denna med.. Och som ni kanske ser så har jag bytt färg, till en enkel rosa! Men nu ska jag inte babbla mer, ni ser väl. Puss

godmorgon

Vaknade runt tolv och åt frukost. Pratade sedan med mamma och pappa och nu sitter jag i min säng och jobbar lite. Senare blir det väl till att vara med Sofiiiiaaa. Puss


♥ miss u


godnatt ?

Nu går jag nog och lägger mig, är sjukt trött. Skulle kollat på Andra Avenyn men eftersom det är OS så kommer inte Andra Avenyn, så jag får kolla på tisdag eller när det nu kommer.. Skulle också egentligen tränat med Sofia imorgon, men pågrund av vädret så orkar ingen köra oss till tåget och vi orkar inte gå. Så det blir väl till att hålla sig hemma imorgon med Sofia och kolla på Walander kanske? Och Melodifestivalen iallafall! Men nu ska jag sova och ta mig en skön sovmorgon imorgon, för jag har faktiskt inte haft en ända sovmorgon detta lovet och en borde jag få ha iallafall. Puss

mela liiiiiiiiis

2 walander filmer i en smäll

Hej, kom nyss hem har vart hos Sofia och kollat på Walander. Först kollade vi på skytten och sedan läckan. Jag tycker att skytten var bäst, för den förstod jag. Men jag fattade inte riktigt den andra. Och tänker inte skriva om dom, för ni får kolla på dom själv. Walander är dom bästa filmerna som finns typ och jag har nog sätt alla om och om igen.. Men ändå blir jag lika rädd efter varje gång, det är sjuuukt! Men av alla jag sett så tycker jag nog att Mörkret är bäst, där en flicka blir våldtagen osv.. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, slänger upp en bild på dom två filmerna och en bild på en snygging i Walander! Puss

    


film hos sofia

Nu drar jag mig till Sofia för att kolla på film. Puss

sista dagen på jobbet!

Vaknade vid sju idag och var sjukt jävla trött. Drog mig i sängen så länge som jag bara kunde, men till slut tvingade jag mig upp, efter att mamma tjatat på mig i en halvtimma. Det är det värsta som finns, när hon tjatar på morgonen... Iaf så åkte vi till jobbet och åt frukost, pratade osv. Sen började jag och Sofia jobba, tiden gick fort. Haha, och vi hade ändå lite kul? Så mycket som vi skämtat om våra ''jobbarkompisar'' HAHA. Som inte kan svenska.. Fick iaf tjänat ihop lite över 1000 kronor på två dagar, plus 500 häromdagen. Inte dåligt gjort..
Senare bjöds det på fika och så satt vi där och pratade, MED SNYGGINGEN! Haha, sen när vi hade jobbat klart och klockan blev fem bar det av till Alingsås för att hämta mitt f-kort hos Elin, på Cyrano (stavning?) Och sen tog vi bussen hem med Andreas och berättade om våran dag och skojade om allt och alla. Och vi prata och skratta hela bussresan, och när vi väl kom hem efter den jobbiga vägen hem i snöovädret så tog jag mig en dusch, kände att det behövdes och nu sitter jag i min säng, lyssnar på musik och väntar på att Sofia kan smsa och säga att hon är klar. Såå att vi kan välja en film, antagligen Walander hehe. Men nu ska jag kolla runt lite på internet, skriver mera sen.

Vet att Sofia kommer kommentera att jag har en svart och en vit strumpa och gör hon inte det så är det för att hon läst detta inlägget innan hon märker att jag har det, tro mig jag känner henne! tyvärr.. ;)


jobbat idag

Sitter i sängen nu, är sjukt trött och funderar över om jag ska orka upp och träna imorgon klockan fem? Men seriöst nu har jag tröttnat på det helt, för en timme sedan såg jag fram emot det. Men tappade lusten nyss och nu ska jag inte träna. Gör det någon annan dag istället.
Men idag började min dag med att vakna klockan åtta och sen åkte jag & Sofia med pappa till jobbet för att jobba, med kineserna haha. Det gick faktiskt fort tyckte jag då? Fast det var nog för att Sofia var med. För annars brukar det typ gå segare? Men iallafall så slutade vi fem och då åkte vi hem, och så åt jag & pappa. La mig sedan i sängen och kollade bloggar osv, tills Sofia kom..
Då kollade vi på 50 first dates, den är så sjukt bra tycker jag och har säkert kollat på den hundra gången och jag tröttnar aldrig, skulle kunna se den hundra gånger till om de var så! Orkar inte skriva vad den handlar om, det får ni helt enkelt kolla upp själva. Men det är en film som jag starkt rekomenderar.. När den var slut så kollade jag facebook lite, det behövdes... Och så somnade Sofia, som vanligt. Men hon gick nyss och nu sitter jag här i sängen och lyssnar på en låt från Lejonkungen och den filmen vill jag se NU NU NU! Men är alldeles för trött för det och ska snart sova, för imorgon ska vi jobba igen. Sista dagen, haha nice. Sen blir det ju helg, men har inga planer inför den för jag orkar inte göra något. Men rikard kommer ju hem, wihoo. Jag saknar dig.. Aja, nuu ska jag väl kolla runt lite på internet och sedan blir det att lägga sig. Puss godnatt


jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

Jag känner bara att jag vill flytta härifrån, börjar trötta hårt på Alingsås skitsnack hit och dit. Det känns som att livet går ut på att snacka skit och förstöra folks liv. Men varför skiter bara inte folk i andras liv och bryr sig om sitt eget? Visst det låter ego, men det skulle vara så mycket bättre.. Då slipper folk såras och så slipper man höra skit dag ut och dag in. Detta har lärt mig att inte tro på skitsnack och allt som sägs, för jag vet att 99% av allt som sägs är bara skitsnack.. Jag börjar seriöst tröttna nu.
Folk som sviker, folk som snackar bakom ryggen. Vänner som man tror man har, vänder ryggen till, kommer tillbaka och går igen? Samma skit hela tiden och jag har helt tappat förtroendet för folk. Jag gör misstag, alla gör misstag. Men det kanske är bäst att inte lita på någon än sig själv längre. Och jag menar ingen speciell person, detta är bara mina tankar. För nu har jag seríöst tröttnat på allting. Alla tankar bara snurrar runt i mitt huvud och det gör mig yr och svag. Det kanske är meningen att man ska bli sviken &gråta, för att kunna bli hel igen? Vad vet jag? Men jag vet i alla fall att många känner såhär och jag vet att alla en gång går igenom det, så snälla ni som vet hur det känns tänk på hur det är.. Är någon verkligen värd att må dåligt? Det finns något gott i alla personer, även dom som gjort andra illa.
Men nu orkar jag inte skriva massa mer, fråga mig inte vem jag menar eller vad som har hänt. Ingenting har hänt detta är bara mina tankar om allt som hänt och kommer att hända. Jag menar ingen speciell, utan detta är till alla.. Jag vet knappt själv vad jag snackar om..


gårdagen

Hej, blev inget bloggande igår för jag hade fullt upp hela dagen och när jag kom hem vad jag för trött, och gick & la mig eftersom jag skulle upp tidigt idag och jobba! Men ska berätta om gårdagen nu..

Vaknade runt åtta och gick upp, tog bussen med Sofia till stan och mötte upp Elin. Klockan tio var vi på gymmet och tränade lite mer än en timme, duktigt av oss. Sen duschade vi och så tog jag tolv tåget tillsammans med Alexander ner till göteborg. Tog spårvagnen till mormor, och städade lite. Dammade i två rum, damsög och tvättade golven, och plötsligt tjänade jag 500 kronor. Sen lagade jag macaroner och falukorv haha, visade hur man gjorde på msn och sen var jag tvungen att åka hem.
Eller hem & hem, tog tåget till göteborg och så mötte Elin mig på stationen och så gick vi till citronen (HAHA) och där var det tjejkväll. Mycket trevligt folk, Dessi, Elvira, Ronalda, Julia, Nathalie, Julia, Felica och tre andra som jag inte riktigt känner hehe, synd bara att inte Merhawit kunde komma.. Menmen, det var mysigt men drog ganska tidigt runt tio för jag skulle upp tidigt idag ju. Pappa kom och hämtade mig och så körde vi hem Elin.
Direkt när jag kom hem gick jag och la mig, och somnade runt halv elva. Somnade nog direkt, haha! Men dagen var nice, hann med både träna, tjäna cash & tjejkväll! Tänk vad mycket man hinner med när man går upp tidigt! Puss

Här kommer lite bilder från kvällen & mer kommer sen när jag fått lite av Ronalda. För här är endast bilder från mig och Natta.













KRAM

godnatt!

Är sjukt hungrig nu, men om jag går och lägger mig så känner jag inte det. För jag orkar inte göra mat... SÅ nu ska jag sova, börjar bli lite trött. Puss godnatt


dagens låtar

Måns Zelmerlöw - Impossible

Owl City - Fireflies

Rise Against - Hero of War

Alexandra Burke - Bad boys

Amanda Jensen - Happyland

Beyonce - Broken hearted girl

Play - Famous

Erik Saade - Manboy

Jordin Sparks - Now you tell me

Leona Lewis - Happy


hemma

Hejhej, nu ligger jag i sängen efter en lång dag med Sofia! Efter att jag ätit inne hos dom så tog vi tåget till Allum och shoppade lite. Fick köpt mig dom skorna som jag hittade igår och Sofia köpte också ett par skor, nice! Sedan köpte jag två linnen till min syster som jag lovade henne att jag skulle göra. Och sedan köpte jag en short-blus eller vad man säger på Gina och sedan två par tunika-tröjor eller vad man säger, har redan en sånn lila och det blev över pengar på presentkortet och då tänkte jag eftersom dom var billiga kunde jag köpa dom, för jag vet att jag kommer ha användning för dom.. Men iaf så fick jag köpt mig lite kläder och nu är pengarna slut, haha!
Sen tog vi tåget till Gbg för att kolla på Avatar och den var bra, men LÅÅÅNG! Haha, men den var faktiskt bra, fast inte så bra som alla säger men jao. Sedan tog vi tåget till Alingsås och tog bussen därifrån. När jag kom hem jobbade jag lite och nu ligger jag i min säng, lyssnar på musik och kollar folks bloggar. Snart får jag väl gå och lägga mig för imorgon ska jag ta nio bussen till Alingsås för att träna på Sportlife med Sofia & Elin, SOFIA?!??!?! HAHA, nice ju! Menmen, sedan bär det av till Gbg igen för att tjäna cash hos mormor, ska städa lite. Och sen får jag se vad som händer, kanske drar på Dessis tjejkväll om jag orkar, eftersom jag ska jobba och kommer att jobba på torsdag också. Menmen, skriver mer senare kanske. Slänger upp bilder på mitt köp. Puss





outfit

Nu drar vi till Allum och sedan Gbg för att kolla på Avatar. Puss

 

bilder från igår

Tog bilderna från
http://sofialopettersson.blogg.se/




måndag & tisdag

Godmorgon, det funkade inte att blogga igår kväll när jag kom hem. Så nu blir det ett lite längre inlägg. För jag ska berätta om gårdagen!

Efter att vi hade fixat oss så drog vi till Um, jag & Elin. Fick pratat och fixat det vi skulle. Jag fixade piller om skjuter fram min mens, eftersom jag inte vill ha den när jag åker utomlands. Sen fixade jag också mini-piller som jag ska börja äta efter jag vart utomlands! Nice. Efter det så gick vi till stan och jag köpte min ringhållare, en hund & på svansen hänger man ringarna.
Sen mötte vi Sofia och så var vi i stan en stund, men sen drog vi till terminalen och tog tåget till Allum och såklart, hade jag glömt biobiljetterna..!! Så vi drog till Allum och åt på paprika, alla åt varsin kycklingsallad! Efter det kollade vi runt lite och jag hittade ett par billiga skor, som jag ville ha. Men pengarna var slut, så jag ska åka ner och köpa dom idag istället! Sen köpte jag en väst som jag kommer att visa bild på, men inte just exakt den västen. För jag hittade inte den.. Och så kommer en bild på ett skärp som jag också köpte! Och nu var pengarna slut, thihi. Efter det letade vi också efter en present åt Lina till Fredrik, eftersom han fyller år snart. Och det fick bli en röd T-shirt efter många om och men..
Sen tog vi tåget hem till Elin och hämtade biobiljetterna och så tog jag och Sofia tåget ner till Gbg, köpte oss en baguette och sen hämtade ut biljetterna, skyndade oss till tåget och tog tåget till stan. Träffade på Josefine som satt och väntade på bussen som vi också skulle ta, till Ingared! När vi kom till Ingared drog vi ner till gården lite och runt halv elva drog vi hem. Då satte jag mig i sängen och jobbade lite, men inte alls länge för jag var sjukt trött efter dagen! Gick och la mig runt tolv och somnade direkt..

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade fan tidigt klockan tio. Och då gick jag upp och tog mig en dusch! Åt frukost och nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv & sitter vid datorn, med musik på. Men nu ska jag kolla på Top Model! Och kanske fixa mig lite eftersom jag ska till Allum idag med Sofia och senare ikväll bio, vi ska se Avatar! Eller juste det, jag kan inte fixa mig, för allt mitt smink är hemma hos Elin, haha!  Menmen, inte hela världen.. Jag löser det. Nu ska jag iaf kolla på tv och ta på mig kläder, undra vad jag ska ha på mig idag? Skriver mer sen. Puss

 Västen: 149:- 
Skärpet: 49,50:-


hos elin

Hej. sitter nu hos Elin och vi har tränat på Sportlife i en och en halv timme, sen gick vi hem till henne och åt. Nu har vi båda duschat och jag fixat mig lite och nu väntar jag på att hon ska fixa klart sig. Sen drar vi till ungdomsmottagningen och sen möter Sofia i stan.
Senare åker vi och hämtar biljetterna i Göteborg. Puss




godnatt

Nu går jag och lägger mig, ska upp åtta imorgon. Men lär väl komma upp ur sängen runt halv nio. Klockan nio åker jag till Elin. KRAM A.B.K

alla hjärtans dag ♥

Ja.. Vad är det för dag egentligen? Firar man eller firar man inte? Jag har nog aldrig riktigt firat denna dagen, bara vart som alla andra dagar för mig! Man firar det oftast med personen man gillar, men det gick ju tyvärr inte idag. Men fick firat lite med min bästa vän istället. Eller firat och firat, vi var med varandra som vilken annan dag som hellst! Men jag hoppas att alla har haft en bra alla hjärtans dag och firat påbästa möjliga sätt. Och dom som inte firat med sin kärlek, hoppas ni firat med vänner. För alla hjärtans dag är inte bara tillägnat till kärlek med förhållanden utan också vänskap! Puss till alla mina vänner! ♥


syster

Jag älskar min syster och kommer alltid att finnas för henne!


sovdags snart då

Nu sitter jag i min säng och Sofia gick nyss hem. Vi har beställt biljetter till Avatar som vi ska se på tisdag, men imorgon måste vi hämta ut biljetterna. Jag har packat en väska nu, så att jag slipper göra det imorgon på morgonen.. Vi försökte också göra ett videoinlägg, där hon slår till mig.. Men det blev typ fail, men aja.. Får väl försöka göra ett bättre någon dag. Snart går jag och lägger mig, efter att pappa duschat klart!

Planer inför morgondagen:

* Halv tio ska jag vara i stan, eller ja hos Elin.
* Då blir det till att träna på Sportlife
* Sen går vi hem till henne, duschar & fixar oss
* Går till ungdomsmottagingen och fixar mini-piller
* Möter upp Lina, Emma & Sofia i stan och kollar lite
* Köper en ring-hållare, visar bild imorgon kanske?
* Göterborg med Sofia & Elin, för att hämta ut biljetterna
* Sen får jag se vad som händer och ifall det blir ändrade planer,
det brukar ju oftast bli så. Men dagen blir nog bra iaf. KRAM



videoinlägg


BÄST


då var det klart!

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Har nyss jobbat klart alla 9000 yoyos tror jag att det blir och då har jag tjänat ungefär 1000 kroonor, nice! Sitter här och småskrattar åt mina & Elins sms, haha hur kul kan man ha egentligen? Aja, nu ska jag snart ta mig en dusch och sen packa inför träningen imorgon. Ska nämligen vara hos Elin i stan klockan halv tio imorgon, ungefär och så ska vi träna på Sportlife! Sen blir det ungdomsmottagningen och stan! Sen får vi se. Men innan jag duschar ska jag kolla allas bloggar, kolla facebook och bdb! Även fast jag hatar BDB och det suger! Haha, men ändå kul och kolla vad folk lägger upp.. Menmen, ska också vänta och sen om Sofia hör av sig som hon skulle, så att vi kan bestämma vilken bio vi ska se på, på Tisdag eller Onsdag! Uppdaterar mer senare, puss

slänger upp en random bild, eftersom jag inte laddat upp någon bild idag & har inga bilder från idag heller..



ibland saknar jag faktiskt fotbollen då det var som bäst..


svara!

SKA MAN FIXA NY HEADER?

godmorgon

Hej, nu sitter jag i sängen och jobbar. Har ätit med pappa och Lina och idag blir det väl till att jobba det mesta.. Kanske träffar Elin om jag hinner, men troligtvis inte.. Men imorgon ska vi ju träffas så, haha. Nu ska jag jobba vidare, puss


dra åt helvete, jag vill inte ha med dig att göra något mera..

godnatt!

Nu har jag bara vart hemma hela lördagen! Det känns lite konstigt eftersom jag alltid brukar göra något varje helg, men det känns ändå skönt.. Redan vid klockan tio sa jag att jag skulle gå och lägga mig, men sen dess har jag suttit vid datorn och kollat olika bloggar osv. Nu ska jag snart ta mig och sova, för jag är trött och behöver ha en bra sömn innan jag ska jobba imorgon. Vad har ni andra gjort denna kväll? Slänger upp en bild på Eric Saade igen, sjukt söt. Och bra att han gick vidare med sin skit bra låt, heja honom! Puss godnatt


eric saade

Jag håller på Eric, så jävla snygg!


melodifestivalen

Har fixat godis, chips, dipp och dricka nu till mig och pappa. Så nu ska vi kolla på Melodifestivalen. Puss


Det finns en fara i att aldrig hitta vägen &
det finns något vackert med att vandra den ändå..


'

Nu åker jag med mamma och köper godis!


saker som ska göras på lovet

-  Träna
- Ungdomsmottagningen med Elin
- Vara med Elin
- Bio med Sofia
- Stan med Egil
- Stan med syster
- Jobba
- Fixa klart mitt rum
- Inte äta godis
- Träffa Mooz
- Städa hos mormor

det var lite av det jag ska göra på lovet =)


`

det kanske är bäst att hålla sig ifrån det nu

godmorgon

Hej, vaknade tidigt idag och sen somnade jag om och vaknade runt ett. Åt frukost och pratade med mamma. Nu sitter jag i min säng, lyssnar på musik & jobbar... Det ska jag försöka göra hela dagen nu, så att jag kan tjäna ihop pengar till Gran Canariöna! Senare ikväll blir det att köpa godis med mamma och sen kolla på Melodifestivalen med pappa tror jag! Puss

goodnight

Nu går jag seriöst och lägger mig, imorgon ska jag sova tills jag vaknar! Ganska logiskt, men ändå haha. Puss godnatt

LOV!

Hej, har inte hunnit skriva något inlägg idag så skriver ett ganska långt nu om min perfekta dag! Det började med att jag tog bussen till skolan, och slappt som vanligt var det.. Slutade runt tolv och gick till stan med Elin Olausson och fikade.. Träffade på massa folk och pratade en del. Sen mötte jag Rikard och så gick vi hem till honom, senare hämtade vi hans cykel osv annars gjorde vi inte så mycket annat. Och vid åtta tog jag bussen hem, tråkigt nog.
Men gick ner till gården, åt mat i affären med Carolina och pratade. Spelade bland annat fotboll på gården och såklart, fick jag en boll i ansiktet och började blöda näseblod. Sedan tog jag mig en promenad med Elin Larsson, mycket roliga saker hände på vägen, men orkar inte förklara i detalj, men klantig som hon är så gjorde hon världens vurpa och ramlade i snön, fyfan vad vi skrattade! Såg så sjukt roligt ut.. Efter det drog vi ner till gårdeen igen och sedan drog vi hem..
Nu ligger jag här i sängen och ska snart sova, vart trött hela dagen eftersom jag hållt på fram och tillbaka. Ska bara kolla allas bloggar och facebook, sedan blir det till att sova. Ser ifram emot detta lovet, vill hellst bara sova ut och jobba. Känner verkligen inte för att göra något speciellt. Men så klart att jag kommer hitta på något, det kan ju knappt gå en dag utan att jag gör något. Men nu ska jag inte babbla på mera. Puss


godnatt

Nu går jag och lägger mig, har nyss kollat klart på Made in Sweden, låten jag la upp i förra inlägget kommer därifrån. Nu ska jag sova, längtar redan tills imorgon haha.. Puss godnatt <3


play - famous


Hej, nu sitter jag nyduschad i min säng och kollar på ''du är vad du äter''. Slutade halv elva idag och drog till stan med Elin, vi var jättehungriga och åt på Grillspettet, sjukt gott. Fixade en sak i stan sedan drog vi hem till henne och pratade osv. Skönt att jag äntligen fick berättat allt för henne, som det var. SÅ nuu vet hon och bra att hon förstog mig! Sen åt vi mat som hennes bror hade gjort och sen gick vi till stan igen och köpte glass, haha..
Tog tjugo i sex bussen hem med Carolina, Amila, Nora och Elaine. Följde med dom till handbollen för att jag inte vågade gå hem, haha..

Dagens ros; Carolina & Amila, ni vet varför


KRAM

Hej, sitter i skolan nu. HEHE. Ska snart ha seriös prat med en lärare. KRAM.
Stan efter skolan med Elin, sen plugga...?

KRAM


' natti

Nu går jag och lägger mig, imorgon slutar jag klockan elva. Men det lär var bli tio, förvånar mig inte ett skit! Drar i alla fall till stan med ELIN OLAUSSON JERNBERG efter skoolan. KRAM A.B.K


 
GODNATT

onsdag

Shaa, såg inte fram emot en låång skoldag idag, men såklart blev deen till slapp och lektioner var inställda..  Drog hem efter skola jobbade och prata med mamma.. Var med rikard också och sen promenad med elin mickan & johanna, eller mötte dom och gick med dom haha.  och sedan jobbade jag mera. Nu är jag hur trött som hellst och hade tänkt att sova. Ska bara kolla klart allas bloggar och inlägg, hann inte riktigt med det igår. Puss

ingen bild idag, är för sleten!


sööt

Sitter i skolan. Puss


slapp skola?

Hade en lektion på fem minuter, sen matte i en halvtimma sen var resten av lektionerna inställda.. Sittet hos Elin nu, KRAM!

FAN?!

Har allting damp eller? Först dampar bilddagboken, hatar det - det suuuger. Sen typ dampar facebook? Men nej, då visar det sig att det är något nytt eller är det jag som är trög bara?! Sen dampar min mobil, och sen bloggen. Något mer som ska dampa eller? Bara för det tröståt jag lite godis, vilket jag INTE kulle göra idag ju.. Hade ju hållt mig hela dagen, aja.. KRAM


tv med mami

Har jobbat klart nu och nu kom mamma & pappa hem med nya saker till mitt rum, det ska fixas om igen haha. Men nu kollar jag och mamma på Familjen Annorlunda! Puss

vet att du kollar min blogg..

vilken tönt du är mooza!

FY DIG

hemmma

Hej, kom hem för en halvtimma sedan och pratade med Lina och hennes kompis Lavinia lite, och nu har jag nyss ätit. SItter i köket och lyssnar på Melissa Horn, så sjukt bra och jag tröttnar fan aldrig på henne!
Nu ska jag jobba lite, får se hur mycket det blir. Skriver mera sen, puss.

här slänger jag upp en gammal go bild på min familj




hos carolina......

Sha, skolan gick snabbt och fick ont i magen som fan. Så jag gick från matten och satte mig i Cafet och pratade med folk. Sen följde Rikard mig till Carolina, jävlar vad hon hatade mig efter det. Sen har vi bara ätit och legat i sängen, snart ska hon åka och träna och jag hem och jobba. Och ikväll blir det tv med mamma. Puss


admistration - tråkigt..

Hej, sitter här i skolan och har Admistrations lektion. Hade ett test nyss och det gick la bra! Sen drog jag till Cafet med Moza, fast jag åt inget.. Ovanligt, haha. Men det var ju för att jag åt i morse. Nu ska jag försöka jobba lite, men det lär väl inte bli så utan jag kommer väl vara inne på Facebook osv.. Nu har jag ont i magen ocksåå. Puss

Dagens låt:
Anna Bergendahl - Nothing Compares 2 U

godmorgon =)

I morse vaknade jag halv fem av att mamma väckte mig, vi skulle åka och träna. Sjukt nice! Tränade i en timma och kom hem halv sju, åt frukost för typ första gången sen jag började på ahlströmmer.. Man blir hungrig om man går upp och tränar. Men inte när jag vaknar annars. Nu har jag mycket tid på mig eftersom jag har sovmorgon i en timme. Har fixat mig lite och ska snart fixa klart det sista och blåsa håret kanske om det inte hinner torka.. Sen går jag förbi Johan och så tar vi bussen till skolan. Inte så lång dag idag, gött. Senare blir det nog till att jobba. Puss

Dagens klädsel:
Ljusa jenasleggings - MQ
Ett svart brottarlinne - Cubus
Ett svart linne med knappar - HM
Vinröd addidas tröja - Intersport


KRAM


hemma & godnatt

Kom hem från Alingsås för en stund sedan och nu kollade jag på Walander Byfonen, tror jag? Men nu ska jag ta mig något att äta och sedan sova, för jag ska upp halv fem och träna. Sovmorgon imorgon också. Puss godnatt



jag kan inte sluta tänka..

städat

Hej, idag har jag och mamma städat och slängt massa skit. Och fixat på mitt rum, nu ska jag dra mig till stan. Kommer hem senare, puss.



godmorgon

Hej, orkade inte skriva igår när jag kom hem sent, var i stan med folk och sedan tog jag tåget hem och då kom en tågkontrolant och pratade med mig, sånna gillar vi! Som är trevliga, så under hela min resa satt han och pratade med mig och det tycker jag var bra, eftersom jag är så rädd hihi. Men iaf så när jag kom hem hade jag fått min säng, NICE! Den var sjukt skön, förutom att jag har ont i röven sen jag och Nils ramlade i snön.. Men iaf så vaknade jag tidigt idag, runt elva. Nu ska jag snart hjälpa mamma och städa lite och sen jobba lite. Får se om jag drar in till stan sedan, om jag orkar.. Puss

hejdååååå

Nu drar jag mig till stan ett tag, får se när jag kommer hem!


godmorgon

Vaknade sent idag och tog mig en dusch, jobbade lite och nu har jag fixat mig lite. Och nu sitter jag här med världens huvudverk.. Snart ska Ulle köpa pizza åt mig och min syster, eftersom mamma och pappa är i Gbg. Får se vad som händer senare, kanske har planer, kanske inte? Vi får vänta och se.. Puss


hemma

Hej, har nyss kommit hem från stan vart hemma hos Nils medd honom, Rikard, hans bror, Johan & Pontus rätt nice men orkar inte skriva exakt allt vi gjorde.. Drog vid halv ett eller något för jag skulle ta ett tåget hem, och så skulle mamma hämta mig.. Men så klart hade hon somnat och hörde inte att jag ringde, men jag hade sjukt tur och fick åka med Marcus! Tack gode gud, annars hade jag fått gå.. Men nu är jag äntligen hemma och ligger i min säng, börjar bli trött så jag ska sova. Puss godnatt!

CAROLINA, TAGGA!

fredag

Hej. Har vart en bra skoldag, den gick fort och slutade lite efter tolv. Tog bussen hem med Johan och han lurade vi som fan idag i skolan, men sen sa jag till honom att vi bara skoja, haha! Nu ska jag snart ta mig en dusch känner att de behövs! Sen ska jag fixa mig och laga mat åt mig och Lina & hennes kompisar. Sedan drar jag mig in till stan runt fyra och kommer hem i kväll någon gång..
Måste också bara säga att det inte blev någon träning för mig och mamma i morse eftersom jag trodde att hon hade ställt klockan och hon trodde att jag hade ställt klockan, så det blev lite missförstånd?! Menmen, nu får vi väl se när vi ska träna. Kanske ska träna med Merhawit imorgon i alla fall, får se om jag pallar mig in till stan. Men nu ska jag ta mig en dusch, ciaoo!


vill ha!



199:-

godnatt

Nu går jag och lägger mig. Puss godnatt!


har tråkigt

 TONÅRSFRÅGOR


Frågor om dig själv

Namn? - Sandra  Nathalie Jacobsson
När fyller du år? - 26 Januari
Några piercingar? - Näsan
Vad har du på dig just nu? - T-shirt
Vilken årstid är bäst? -  Sommaren
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att få sova tills man vaknar av sig själv
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Min humor
Vad är du bra på? - Skoja
Vem älskar du mest på denna jorden? - Familjen & vännerna 
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon

Frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Sofia Pettersson
Vem är den roligaste av dina vänner? -  Sofia Pettersson
Vem är snyggast av dina vänner? Elin Olausson
Vem är mest partyprisse? -  Mimmi Strandgren
Vem är den du helst har filmkväll med? - Carolina Merler eller Sofia Pettersson
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Ingen aning!?

Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Min syster tror jag
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja, det har jag
Vem är farligast i din familj? - Mamma när vi skojbråkar
Vem ser roligast ut i din familj? - PAPPA
Vem är coolast? - Jag?
Har ni något husdjur? - Nej och det är jag glad för 
Vem har du mest gemensamt med? - Min syster, Lina
Vem står för underhållningen? - Jag?
Vem sover du oftast med? - Lina isf
Roligaste kvällen med familjen? - Jag vet inte
 

Frågor om idag
Vad har du gjort idag? -  Skolan och sen tagit det lungt
Vad ska du göra nu? - Kolla på tv
Har du gjort något dåligt idag? - Ätit godis..
Vad har du ätit idag? - Grillspettet
Har du duschat idag? - Ja!
Är du trött nu? - Lite..
Vad händer i morgon ? - Skolan och sen vara med en kompis.
Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Ja, men slutade 10 så inte så länge

Frågor om annat

Hur mår du just nu? - Bra, men lite ont i halsen
Är du hungrig nu? - Nej
Vad är klockan nu just nu? - 21.47
 Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?-  blogg.se

Frågor om din mobil
Vem ringde dig senast? - Carolina
Vem ringde du senast?  - Carolina
Vem sms:a till dig senast? - Ricky
Vem sms:a du till senast? - Ricky
 

Frågor om dig musik
Lyssnar du på musik just nu? - Nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Kelly Clarkson, Michael Jacksson osv..
Vad gillar du för musik? -Allt typ..

Frågor om smink och hår

Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? -  Nej
Använder du ögonskugga? -  Ibland
Använder du kajal? - Nej
Använder du hårspray? - Ibland
Använder du volymspray? - Ibland
Andänder du mousse? - Sällan
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? -  Nej
Använder du parfym? -  JAA
Använder du läppglans/läppstift? - Ibland
Använder du brunkräm? - Foundation  och Puder
Använder du rouge? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande
plattar/lockar du håret varje dag? -  Nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? -
Nej

Frågor om förhållanden och kärlek
Är du singel? -  Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Nej, det gör jag inte
Hur många har du varit kär i? - En på riktigt
Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? -  Nej
Är du romantisk? - Jag vet inte, haha hoppas?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Första oseriösa var väl Jonas och första seriösa var väl Egzon.
Hur länge höll det? - Jag vet inte med Jonas, två dagar.. Haha. Det med Egzon, 5 månader kanske..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ibland vill jag ha förhållande och ibland vill jag vara singel, så jag säger singel för jag är inte riktigt beredd på att ha ett förhållande tror jag.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej, det hoppas jag inte att jag har
Vem sov du senast bredvid? -  Sofia
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Mergim antagligen..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Jag vet faktiskt inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Det beror på om det är seriöst eller inte, men inte vid denna åldern.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Finns många olika

klart

Hej, har ätit ris med currysås och sedan jobbade jag lite. Kan vara bra nu när vi snart ska utomlands. Så att jag kan shoppa lite.. Och sen städade jag undan lite på mitt rum och planerade med mamma och pappa hur mitt rum skulle se ut. För på lördag ska jag nämligen göra om lite.
Ska få en ny och bredare säng, vilket innebär att jag ska ta bort min stationära dator eftersom jag ändå fått en ny bärbar. Och då måste jag ta bort det bordet och sätta en av mina byråar där för att min nya säng ska få plats.. Och då ska pappa & mamma köpa nya hyllor som jag kan ha stereon på, dvdn och småsaker.. Kanske en till spegel också, alltid lika bra. Sen vet jag inte vad det kommer mer, men får se på lördag eller framöver. Bilder på rummet kommer på lördag eller söndag. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och sen hoppas på att jag kan somna tidigt idag eftersom jag och mamma ska upp halv fem imorgon på morgonen och träna. Vet att jag skrivit det i många inlägg och att det inte har blivit av, men nu ska det allt bli av! Kanske uppdaterar mer sen. Puss




livet blir vad man gör det till

one three hill

Hej, har spenderat hela dagen i soffan med mamma. Har kollat på one three hill så sjukt bra! Sedan annan skit och nu kollar jag på fotboll med mamma och pappa. Ska snart jobba lite eller något och kanske hjälpa mamma med mateen och senare kanske träffa Robin, får se hur det blir. Puss


hemma då..

Hej, har nyss kommit hem från skolan. Slutade såklart tidigare idag, hade bara en lektion. Så jag slutade vid 10 efter det spelade jag kort med Moz & Johan! Sen hämtade mamma mig & Johan och då hade hon kpt grillspettet till mig, kram på henne! Kyckling kebab med RIS?! Men aja, det fick funka, ville hellst ha med pommes men eftersom jag åt med pommer igår så fick det funka.. Men det gick ju ner trots att jag inte var så hungrig. Och nu sitter jag här vid datorn och inte gör så mycket, vad finns det att göra en dag som denna?
Hade tänkt att träna body step med Moz, men de gick inte att boka mig eller något, så det får väl bli någon annan gång och sen skulle jag tränat på gymmer med Merhawit, men nej hon kunde inte så det blir på lördag istället tror jag. Pusss


<3


godnatt

Nu har jag nyss kollat klart på Andra Avenyn, så sjukt bra och jag tror faktiskt inte att det är Hamza som våldtagit Liv för hon berättade jju att hon hade sett den där stämpeln.. Men eftersom han egentligen inte fick komma in så fick han ju ingen stämpel? Och då kan det jju inte vara han?! Men aja, får väl se.. Allt kan ju hända i Andra Avenyn. KIM ÄR SÅ JÄVLA SNYGG! Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att vi bara har en lektion imorgon. Men ska ändå upp tidigt, börjar åtta.. Puss


så mycket sagt, men så lite gjort
vi glider isär

andra avenyn

Nu blir det andra avenyn! Puss

efterlyst

Kom hem för en stund sedan och tog mig en varm dusch.. Och nu kollar jag på efterlyst med mamma, fastän att jag inte gillar det för då tänker jag bara massa konstiga tankar och kan inte sova sedan.. Men jag lovade att kolla med henne så, för hon ville inte kolla ensam, men nu när jag kollar på henne så ligger hon och sover.... Ovanligt! När det är slut ska jag plocka undan lite på mitt rum och sedan kolla på Andra Avenyn som jag missade. Puss

TAGGA CAROLINA


grillspettet

Mhhhh! Åt på grillspettet förut, fastän att vi inte borde.. Sen drog vi till stan och kollade lite. Träffade även på Elin & Jasmin.. Nu sitter jag i Carolinas säng och vi har rensat hennes kläder och snart ska jag hem och sova. Hehe, hoppas jag inte drömmeer inatt! puss


natten....

Hej, har sovit skit dåligt inatt drömde om att mina föräldrar dog och jag vakna och var livrädd och vågade inte somna om för då trodde jag att jag skulle drömma vidare.. Så därför försov jag mig lite. Men tog bussen in till skolan vid halv elva. Gick till Nolhaga och var där med folket, kollade på fotbollstunering osv. Sen träffade jag Carolina och nu ligger vi i hennes säng som vi har gjort enda sen vi kom hit. Eller vi har ätit glass också!
Nu ska vi kila till grillspettet och äta, kycklingkebab blir det nog! Äntligen säger jag bara för nu har jag tjatat om mat sen klockan tolv. Pusss


jackie & patrik

Fan vad nice, allt gick som det skulle och Jackie & Patrik vann Paradise Hotel, så sjukt nice! Men nu blir det inget mer Paradise, buhuuu.. I och för sig visste jag redan att Jackie skulle vinna, men ändå. Ändå kul att kolla på.. Menmen, nu ska jag nog sova för jag börjar få mensverk och är trött. Och imorgon blir det föreläsning om droger och sen bowla, haha! Puss godnatt!

FY DIG ELIN OLAUSSON!
NEJJJJ!



hissar & dissar



Nagellack - Det är nog ett bland det bästa som finns alltså!  Det är så jävla snyggt att matcha med kläder loch sånt.. Jag älskar att måla dom i olika färger och byter ofta färg. Och nu har jag ett jätte snyggt glitterrosa från Lindex!

Ledig idag - Det är ofta så att vi är lediga på våran skola och så brukar det vara ibland. Rätt gött faktiskt!

Kanareiöna - Ska till Kanaeriöna snart med min familj och grannar och det känns skönt att komma ifrån detta kalla land alltså. Bara borta i en vecka, men det är bättre än ingenting!

Paradise Hotel - Det är så jävla bra, har seriöst fastnat för det nu! Brukar inte kolla på tv, men det programmet är bara ett måste!





Sista dagen på Paradise - Att idag är det final och nu kommer det inget mer Paradisee, så då kommer jag inte ha något att kolla på. Men får väl bara vänta tills nästa Paradise!

Snön - Asså seriöst, det slutar aldrig att snöa. Det räckte med snö på julafton.. När man tror att snön inte ska komma mer, så såklart kommer det mer och inte bara lite.. Utan mycket! Usch, hoppas den går bort snart!

Sjukling - Jag börjar bli trött på att jag alltid är sjuk nu för tiden. Så fort jag har vart hemma några dagar så går jag till skolan och då blir jag sjuk igen!


dagens låt

Kelly Clarkson - Already Gone



tisdag

Hej. Åh imorgon när jag åkte till skolan med Sofia & Johan pratade jag & Johan om att vara hemma istället för att dra till skolan.. För vi orkade inte med våran långa dag. Men SÅKLART när vi kommer till skolan är våra första lektioner inställda och istället börjar vi tolv och inte åtta. Men då fixa vi så att vi var lediga hela dagen! Jag, Moza & Elin stannade i skolan och spelade kort..
Seedan drog vi oss hem till Moza och hämtade träningskläder och så drog jag och hon till sportlife och tränade i drygt en timma.. Sen efter det drog jag hem till Carolina och vi tog oss en tur på stan och sen blev det donken, inte vart där på ett jävla tag! Där träffade vi även Matilda & Alicia, så vi snackade med dom osv. Efter det hyrde jag & Carolina film och åt tacos. Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här, ska snart kolla på Paradise. Även fast jag redan vet vem som vinner. Puss


sovdags

Hej, har nyss kollat på Paradise och ska lägga mig i sängen snart. Det blir visst ingen träning imorgon, utan det blir på Onsdag.. Fan vad mamma skjuter fram den då.. Men iaf så är jag sjukt trött nu och ska sova. Puss
Måste bara säga att jag blir aldrig frisk.. Om jag är hemma två dagar så känner jag mig bra, sen blir jag sjuk direkt när jag kommer till skolan och måste vara hemma igen och samma sak igen.. Det måste fan vara något fel med mig. Haha

Och snart åker vi till Kanareiöna? Eftersom mamma fyller gammalt, 40 år! Det ska bli nice med värme. Jag tror vi åker den 2 Mars och kommer hem 9 Mars. Mamma fyller den 4 Mars och även Carolina, så ledsen Carolina att jag inte är hemma på din födelsedag, men lovar att jag i alla fall ska tänka på dig..

JAG KÖPTE JU ETT NYTT NAGELLACK, SKIT SNYGGT!

puss godnatt nu!

paradis nu

Hej. Kom hem för en stund sedan det blev gården med tjejerna men nu kollar jag näst sista avsnittet av Paradise, så jävla bäst! Puss

hemma

Hej, drog ju till tandläkaren med mamma och efter det blev det stan med Sofia & Elin. Fick köpt mig en del kläder, tex byxor, tröja, nagellack, leggings osv.. Åt sedan på Thai med dom, gottgott. Tack Elin! Efter det tog vi oss en tur till på stan och sedan tog vi bussen hem. Nu ska jag neer till handbollen och sedan gården för att lämna lite saker. Jag är sjukt trött. Kram


admistration

Hej, nu sitter jag här i skolan och har Admistration. Det är skit tråkigt och det är synd om mig för jag har ont i halsen, så jag ska nog till doktorn.. Det blev ingen träning i morse som sagt, men det blir imorgon på morgonen! Senare bär det av till tandläkaren med mamma eftersom jag inte vågar gå dit själv, hehe.
Nu ska jag försöka jobba lite och sedan blir det macka i Cafet med Moza & Elin. Och efter skolan blir det thai mat med Elin & Sofia, längtar redan. För jag är så sjukt hungrig.. Puss

RSS 2.0