måndag

Hej skolan idag gick fort och efter skolan drog jag till stan med Elin och fikade, sen kom Carl. Och sedan Rikard, vi gick till gårds och pratade med Louise och Jasmin och efter ett tag kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till blomsterlandet och så köpte hon blommor och så köpte jag en ros till Rikard som vi åkte och lämnade. Sen när jag kom hem jobbade jag och sen åkte vi till farmor, var där i två timmar och sen jobbade jag när jag kom hem. Nu är jag helt slut, tur att man är ledig imorgon. Nu ska jag sova, puss godnatt.

helgen

Hej, i fredags fyllde Jasmin år så det var fest hemma hos henne och sedan drog vi vidare hem till Nils. Najs var kvällen och sen drog jag och Rikard hem till honom och sov. Igår, lördags var seg, vi gick la upp runt två. Gick hem till Nils och fixade lite sen ända hem till Jasmin och hämtade mina saker. Sen hem till Rikard igen och sen tog vi tåget till mig och kollade på one tree hill och sen körde vi ner honom till tåget. En riktigt najs helg var det. Tack alla!














balen

Hej, berättar om min helg senare. För nu ska jag till stan och träffa Ewe, Elin och kanske någon mer. Vi ska kolla på balen, men innan det ska vi äta på Grillspettet! Gjorde ansiktsmask förut och jobbade. Puss nu måste jag kila!




Måndag

Jaha, då var det måndag igen och skola.. Slutade vid elva och dagen var ganska slapp, men fick ändå mycket gjort & klart. Åt med Moza och sen drog vi till stan med Elin, hon drog sen typ och så var jag i stan med Moza, vi var på Mangiamo lite och sedan träffade vi hennes mamma och pappa och hälsade haha. Vi fick även pengar till glass av hennes snälla pappa, hihi. Sen satt vi ute och pratade och vid halv tre kom Rikard och så gick jag & han hem till honom och så gjorde vi la inget speciellt, han lagade mat. Och sen skulle han spela match så han följde mig till tåget och nu sitter jag här hemma och ska plugga lite, får la se hur det går. Och sedan tycker jag att jag förtjänar gräddkola glass! Men nu ska jag plugga så att jag får glass, för ingen glass innan plugg!


tog bilder från johanna, från gårdagen













söndag - wallander

Hej. Idag har jag städat huset och gjort mat till mig och min syster. Sen kom Sofia och så mötte vi Hanna och gick upp till Byvallen, kollade när Hemsjö spelade mot Kik. Hemsjö förlora haha. Sedan gick vi hem och då hade jag fått Maltesers, white & bruna och nötkräm av mamma och pappa som kom hem från Tyskland idag. Nu sitter jag i ming säng med Lina och funderar på om jag ska äta.. Men jag orkar inte, skola imorgon... Puss







Och några få bilder från gårdagen!






godmorgon!

Nu sitter jag i ming säng och har nyss fixat mig. Har lockat håret idag, men vet inte om jag blev nöjd eller inte.. Aja.. Det har vart en lång morgon och mitt rum ser ut som ett helvete nu, men jag orkar inte städa. Det gör jag senare, för snart ska jag till Göteborg med Rikard och kolla på något lopp som hans pappa springer. Senare när jag kommer hem hoppas jag att Lina är hemma så att vi kan göra Tacos! Men nu ska jag inte skriva mer. Puss




godnatt

Hej, åkte in till stan förut och var med Rikard, vi drog till Cyrano och pratade med Elin lite. Sen hem till honom och så åt han. Och sen låg vi bara i hans säng, tills han följde mig till tåget och så kom pappa och hämtade mig. Åt en macka när jag kom hem och nu ligger jag i sängen. Ska sova nu, snart. Puss

JAG ÄLSKAR DIG RIKARD <3

fredag

Hej, skolan idag gick snabbt och efter skolan tränade jag och solade med Moza, sen efter det träffade jag Rikard och min syster. Sen tog jag bussen hem och duschade. Kollade på tv och tog det lugnt, har nyss ätit. Och snart ska jag fixa mig lite och sen åka till Rikard en stund!

tisdag & onsdag

Hej, hann inte skriva igår. Men efter skolan drog jag med Elin hem och så gjorde vi mat, sen tog jag med Moza till Savannen för att kolla på Korpen, när Elins lag spelade. Vi skulle tränat efter, men de höll på såpass länge så vi hann inte. Men sen kom även Rikard och kollade med mig, när Moza drog.

Idag har det vart lång skoldag och efter skolan drog jag hem till Elin och så åt vi lite och sen mötte Bella, och så drog vi till gymmet. Jag skulle träna Spinning & Core med mamma och hennes kompis. Det gick la bra med Spinningen och Core var första gånge, ganska jobbigt men ändå roligt.. Aja, åkte hem sen och fixade mina naglar sen. Det behövdes verkligen och nu är dom filade och röda! Nu sitter jag här i sängen och pratar med Lina och snart ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt och gå en promenad med mamma tror jag? Aja, puss godnatt.


Najs helg med älsklingen..

I Säfsen. Det är därför jag inte skrivit nått! Men kan börja med att berätta om helgen!
Den har vart najs, åkte till Säfsen med mamma, pappa, Rikard, mormor, morfar, Lina, Lavinia och Julia i torsdags och det var la inte så bra väder mer än en dag, men jag hade det bra ändå. Älsklingen var ju med och han gjorde mina dagar till dom bästa! Vi tog det mest bara lungt var ute lite och så. Stugan var fin och allt! Bilder kommer imorgon eller nått, när jag orkar ladda upp! Men tiden gick fort och igår åkte vi hem, stannade och åt mat på nått äckligt ställe. Men jag har haft en sjukt bra helg och hoppas att det kan göras om igen!

Idag var det skola igen och det var någon föreläsning vi skulle gå på, jätte tråkig! Hade en lektion i en halvtimma och sen fick vi ju självklart sluta. Jag och Elin drog till stan en snabbis och sen hem till henne, vi skulle tränat.. Men vi orkade såklart inte och därför gjorde vi muffins istället, men såklart glömde vi dom i ugnen så dom blev inte kladdiga som vi ville. Sen drog jag och mötte Rikard och så åkte vi hem till mig och pratade och låg i min säng, åt och så! Sen när han drog så köpte jag mjölk och sedan jobbade klart allt. Och nu ligger jag i sängen, mamma kom hem med en daim glass till mig, och den är ju så stor så nu är jag mätt. Fick även salta K av min syster! Men nu ska jag inte babbla mer, vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän och jag älskar han mer än allt annat! Puss

godnatt

Så, då har man packat nästan allt för torsdag känns nice! Har laddat ner massa musik, så jag ska göra mer skivor imorgon.. Bland annat en till Lina! Och så har jag lagt in musik på min Ipod! Och nu laddar den och jag ska bara kolla klart lite sen sovaa, för imorgon ska jag ta en halvtimma tidigare buss med Johan! Nu lyssnar jag på min nya musik haha. Ska sova snart, så jag säger godnatt nu och grattis till Emma som fyllde 16 idag! Puss


tisdag

Hej. Hann inte skriva igår, så skriver idag. Efter skolan tränade jag med Elin inte så seriöst men ingen orkade haha. Och sen åkte jag hem till Jasmin och vi chillade bara, kollade på one tree hill och så. Sen tog jag bussen hem.
Idag har jag vart i skolan, bara en lektion - matte! Efter skolan drog jag och Elin till stan och sen tog jag bussen hem, när jag kom hem jobbade jag lite, för allt ska in idag. Så jag ska jobba mer sen. Men tog en paus för jag är så jävla trött.. Men sen ska de packas inför Säfsen också! Men nu ska jag äta med mammi. Puss


skolan!

Hopp då var det skolan nu då, ska snart gå till Johan och sen ta bussen. Efter skolan ska jag träna med Elin och sen träffa Jasmin, tjohej!


söndag

Hej, vakande tidigt idag och städade hela huset. Hade inget bättre för mig när jag väntade på Rikard. Men till slut gick jag och mötte honom. Vi låg i min säng och kollade på tv och sen efter ett tag gick vi till byvallen och kollade när mitt gamla lag spelade match! Sen körde vi honom till tåget, och då brände jag två skivor till Säfsen och fixade Itunes så jag la in musik på min ipod också! Hehe, nu ska jag snart sova. För imorgon är det skola! Puss

ingeb lust längre

Hej. Nu har jag inte skrivit på ett tag men har inte orkar. Jag kommer inte längre skriva varje dag utan bara när jag känner för det. Jag har haft fullt upp med vänner, tränat osv.. Valborg var nice och den helgen var bra! Denna helgen suger.. Jätte tråkigt.. Men nästa helg är jag i Säfsen med min familj, mormor, morfar, Julia och Rikard. Får väl hoppas på en bra helg då, vi är ju lediga två dagar också! Stog även i kiosken på byvallen med Rikard i torsdags och i onsdags var jag hårmodell på Emmas skola! Hon klippte mig, nice! Och så har jag beställt tid för att slinga håret, men aja. Nu ska jag vila lite, sen får jag se vad som händer. Kanske träffar Rikard, får se.

RSS 2.0