SOMMARLOV.

Nu har jag äntligen jobbat klart för i sommar! Sista dagen idag på jobbet med Sofia och det känns skönt. Efter jobbet drog jag in till stan en sväng för att träffa Carolina lite och sedan kom mamma och hämtade mig och så hjälpte jag henne att handla. När vi kom hem satt vi och snackade lite, jag har världens bästa mamma! Och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på one tree hill. Puss


one tree hill

Hej, idag har jag bara jobbat. Sen var jag med Carolina, vi drog till Maxi och var ute lite. Sen hem till henne och kollade lite på Spanien - Portugal. Men nu är jag hemma och ska kolla one tree hill och sen sova. För imorgon är det sista jobbdagen! Puss


Helgen!

Midsommar spenderades med vänner hos Flodin och sen blev det att sova hos Rikard, hela helgen har jag sovit där och det har vart mysigt! Perfekt helg, bara tagit det lungt och gjort olika saker. Kom hem sent på igår och gick och la mig. Idag har jag jobbat och sedan drog jag in till stan för att träffa Rikard, vi gick en promenad och åt Thai och så! Nu är jag hemma och ska kolla på one tree hill och sen sova. Puss godnatt!

Midsommar!

Hej, Rikard drog för ett tag sen han sov här, men skulle iväg tidigt som vanligt! Iaf igår kom Elin hem och så träffade jag henne, Lovisa, Kicki och Ewe i stan, vi fikade och så. Sen gick vi hem till Ewe och grillade Masmellows eller hur det stavas och då kom Jasmin, Carl och Mikael också. Sen tog jag och Rikard tåget hem.
Nu ska jag äta frukost, fixa mig och sen in till stan för att träffa Elin, ska äta och så och senare ikväll ska de firas Midsommar med folket. PUSS!


Hallå hallå!

Idag blev det jobbet igen, jobbigt att gå upp kan jag säga! Men det blev bättre under dagen. Dagen gick ganska segt och sen var det äntligen slut. Då åkte jag hem och åt, sen kom Rikard och så kollade vi på någonting... Jäkelskap haha. Och sen skulle han hem och nu ligger jag i sängen och dricker julmust (?) Hehehe.. Och nu ska jag kolla på one tree hill, så jävla bäst! Sen blir det att sova, en lång jobbdag väntar imorgon.. Puss


Helgen!

Helgen har vart najs och spenderats med olika vänner! I fredags efter jobbet, åkte jag och Sofia in till stan för att äta på Musses. Efter det mötta vi Charlotta, Magnus, Oskar, Johanna & Klara var i stan. Det var ju potatisfestivalen i helgen. Drog hem ganska tidigt var sjukt trött efter en lång jobbvecka. Kollade på one tree hill och somnade sedan.
Igår åkte jag in till stan för att träffa Jasmin och Jonte vi åt på grillspettet och sedan kom även Eve, Ewe och tvillingarna. Vi var i stan lite sen drog jag och Ewe hem till henne och kollade på She's the man. Och efter det mötta vi Rikard och andra ute. Drog hem till Eve typ direkt och kollade på tv med Ewe, Eve och Jasmin och sedan kom även Hanna och killarna. Men innan det gick jag och Hanna ut och köpte sockervadd och buggade haha. Sen drog vi hem till Eve och var där med gott folk och sedan runt ett drog jag och Rikard hem till honom och sov.
Idag har vi inte gjort så mycket, utan bara legat i sängen. Sovit halva dagen också och ätit. Nu hade jag tänkt att lägga mig och kolla på one tree hill, det är ju jobb imorgon. Puss godnatt. Inga bilder från helgen heller..


Godmorgon!

Nu ska jag iväg och jobba, väntar bara på pappa så att vi kan hämta Sofia. Igår slutade vi tidigare och så drog jag in till stan och träffa Rikard! Senare drog jag hem och sov.
Idag ska vi jobba ända till fem.. Och sen blir det Göteborg med Sofia snabbt för att köpa löshår och sedan en sväng in till stan för att träffa Rikard eftersom jag fick med hans mobil hem igår. Hehe. Men nu ska jag inte skriva mer. Puss



jobb!

Hej, idag har jag och Sofia jobbat så det finns inte så mycket mer att säga. Och snart kommer Rikard, hej.

Två dagar med Soffiloppi!

Hej, igår blev det ganska bra till slut. Vi åt i lokalen och sen gick vi ner till affären och köpte chips och dipp. Jag och Sofia alltså och så var vi lite busiga.. Haha, men vi hade roligt iaf. Och sen slutade det med att hon stannade här över natten och i morse när vi vaknade låg vi bara i sängen hela dagen och kollade på one tree hill. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men här kommer lite bilder. Puss
























Partaj!

Så nu är jag klarfixad, ätit en korv med bröd. Och snart ska jag till lokalen och äta gott!


Godmorgon Lördag!

Hej, vaknade för ett tag sen och tog mig en dusch. Nu sitter jag i sängen med en ny klänning eller nej inte ny, för jag köpte den i Spanien men har aldrig användt den. Och tyckte att idag var det en bra dag att ha på sig den, efter som föreingen ska ha en fest, för gatan eller vad man säger fyller 20 år! Så jag och Sofia ska vara med hehe. Ska fixa mig och lite så snart hade jag tänkt mig! Puss


Fredag kväll

Hej. Jag har inte gjort ett skit idag, bara vart hemma och vart på dåligt humör för att Rikard inte är hemma! Jag har jobbat och fått hjälp av Lina och Fredrik. Nu ligger jag i sängen och hade tänkt att sova snart, för imorgon ska föreningen ha fest och då bjuds det på mat och dricka & det vill man ju inte missa. Jag saknar Rikard mer än någonting annat så förut tog jag mitt armband som det står Sandra på och tog bort ANDA och sparade bara SR på, så nu står det för mig och Rikard! Menmen, nu ska jag sluta babbla, och göra något annat. Puss




Idag har jag och Rikard vart tillsammans i fyra månader!

Det är tråkigt att vi inte kan vara med varandra idag, när det är våran dag. Det är alltid så känns det som, du ska alltid bort eller något.. Men sånt är livet, bara jag har dig. Jag har aldrig träffat någon som betyder så mycket för mig. Jag kan inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Du är mitt allt! Varje dag med dig, är ett minne för livet! Och jag hoppas att du aldrig lämnar mig.

Det känns som att jag känt dig i evighet, att jag inte tröttnar? Jag tröttnar alltid på folk, men du är speciell! Jag kommer aldrig att tröttna på dig! Varje gång som jag inte är med dig, önskar jag bara att jag kunde gå hem till dig. Men det är för långt emellan oss för att bara gå hem till dig. Men ibland känns det på något sätt bra att vi inte träffas allt för ofta, för då hinner jag längta efter dig och det gör att det blir mycket roligare att vara med dig sen. Fast jag hade inte haft något emot att bara få vara med dig hela tiden. Mitt liv är pefekt, sen jag träffade dig. Men jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade dig, du har förändrat så mycket för mig.
 
Jag kan må hur dåligt som helst med dig, men det är inget som hindrar mig. Jag vet att det alltid blir bra till slut, du är för bra för att vara sann. För bra för mig.. Men jag vet att en dag kommer jag bli utan dig, då kommer jag aldrig få tillbaka mitt hjärta, för de har du. Jag kanske inte visar hur mycket jag älskar dig, och jag vet att jag gör många misstag.. Men snälla, förlåt mig! Jag lär mig med tiden, låt det bara ta tid! Jag lovar att jag ska bättra mig till den personen du vill att jag ska vara!
 
Jag skulle liksom kunna skriva en hel bok om dig, men jag vet att du inte gillar att läsa mycket. Men det skiter jag i, för nu skriver jag det som jag vill ha sagt. Även fast du kanske redan hört och redan vet hälften. Men det skadar inte att höra en gång till, eller kanske tusen gånger till! Jag hoppas att du aldrig tvilar på mig, jag hoppas att du aldrig lämnar mig. Men det är ju underbart att vi aldrig kan träffas när våran dag är.. Haha. Och jag undrar hur fan jag ska klara mig utan dig i tre månader. Jag vill inte ens tänka den tanken Rikard! Men jag hoppas att tiden går fort!
 
Jag kan drömma dagdrömmar om dig, jag kan tänka massa overkliga saker. Som aldrig kommer att falla in, men på något sätt får dig mig att le och utan dig hade jag aldrig haft dom tankarna. Och jag drömmer ofta mardrömmar om dig, att saker händer.. Jag brukar aldrig komma ihåg drömmar, men varför just dom? Och jag drömmer bara dåliga drömmar också.. Men tur att det bara är drömmar och inte verklighet! Och jag hatar att jag alltid tänker, tänk om.. Jag vet ju att du är världens bästa pojkvän, så varför tänker jag ens dom tankarna? Och du vet att jag är svag för vissa saker, att jag tar åt mig för speciella saker, att vissa är ivägen för mig & dig. Att det alltid kommer att vara så. Men jag hoppas inte att du tröttnar på mig, för att jag kan vara en bitch ibland..
 
Men jag älskar dig över allt annat i världen, och jag har träffat folk, men fan ingen bättre än dig. Du är seriöst det bästa som hänt mig även fast du kanske inte tror mig och du kommer alltid vara det bästa. Du finns i mina tankar hela tiden, du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista som jag tänker på innan jag somnar. Du är hela världen för mig! Och jag vet att jag säger dumma saker ibland, att jag blir sur för minsta lilla, men det är för jag älskar dig så mycket och bryr mig så mycket. Och att jag ofta säger nej du älskar inte mig. Jag vet inte varför jag säger så, när jag vet att du gör det! Jag försöker bättra mig..
 
Jag vet inte vad jag ska säga mer, men du är allt jag har. Utan dig kommer allt gå åt helvete. Jag hoppas att du får en bra helg och jag hoppas att jag också får det, hehe. Men vi ses när du kommer hem och då hoppas jag att sommarlovet blir det bästa någonsin, även fast jag sagt andra saker. Det kommer bli bra, de känner jag på mig. Bara jag har dig, så blir allting bra! Och hoppas att vi kan göra mycket skoj i sommar! Utan att behöva tänka på massa andra saker. Jag älskar dig och det hoppas jag att du har förstått nu! Du är bääääst!






SOMMARLOV!

Hej, igår var det skolavslutning och efter det så fikade jag med Moza på stan, och sen kom även Rikard och så åkte vi hem till mig och fixade lite. Sen tog jag bussen hem till Jasmin och så fixade vi en skiva inför kvällen, fixade oss och drog till Erica! Sen drog vi vidare till Lovisa, mycket bra kväll! Har nog inga bilder från kvällen, men det kanske dyker upp snart.. Sen på natten drog jag och Jasmin hem till henne, eller vi fick skjuts och så pratade vi lite och sen somnade.

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte sova, men tillslut somnade jag om. Och sen när vi båda vaknade så låg vi bara och pratade.. Senare kom mamma och hämtade mig, åkte hem och städade i mitt rum, rensade kläder och annan små skit. Nu har jag jobbat lite, gjort en ny spelningslista på spotify. Ska jobba lite senare med, men orkar inte nu för jag är sjukt trött och hungrig. Aja, Rikard är i Stockholm så honom kommer jag inte kunna träffa förens på Måndag eller något.. Men nu pallar jag inte skriva mer. Puss

Här kommer två bilder från skolavslutningen!




sex and the city

Hej, kom hem för en stund sen. Har ätit på Momenti med Eve, Erica, Olivia och Louise. Sen blev det bio med dom, Stina, Lovisa & Ewe också. Sex and the city, den var skit bra! Efter det mötte Rikard mig och sen träffade vi även Becca. Nu ska jag sova, imorgon är det sommarlov! Puss

Grattis Evelina!

Hej, vaknade upp med Rikard igår. Han kom med rosor igår, som ni ser på bilden! Så söt är han. Men iaf, vi kollade på one tree hill hela kvällen och sen köpte vi godis. Vi vaknade ganska tidigt idag och tog de lungt, duschade och så. Sen skulle han dra och då fixade jag mig och snart är jag klar. Ska ta halv sex bussen in eller åka bil och möta Erica och sen resten av tjejerna! Vi ska äta på Momenti först och sen blir det Bio, för Evelina fyller nämligen år. Grattis till henne, nu ska jag fixa det sista. Puss


'

Men alla vet vi ju att efter regnet kommer sol
Om vi bara vågar tro
Inget är givet utan bara leva livet, ja var dag
Leva livet, livet som man ska


godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, saknar rikard! Godnatt Puss.

Jag älskar dig mest!


bilder från festen igår
















helgen slut

Hej, igår hade Kicki fest och innan det var jag med Elin och Ewe. Festen var najs och lite bilder kommer. Man skulle klä ut sig, något på K. Så det fick bli katt, sen efter drog jag och Rikard hem till mig och sov. Fick sjukt stora och många myggbett så kan knappt gå..

Så idag har vi bara legat i min säng och kollat på one tree hill, sen drog han hem och då köpte jag och Lina chips, dipp och dricka och så åt vi upp Rikards godis! Men nu kollar vi på one tree hill, så bye!








fredag - ledig

Hej. Igår tog jag en fika med Elin på stan, sedan kom även Lovisa och Stina. Och sen efter ett tag träffades alla tjejer på stan och köpte present till Kicki eftersom vi ska hem till henne imorgon. Och idag fyller hon år, grattis! Efter det var jag med Rikard, han köpte godis till mig hihi, världens bästa är han!

Idag vaknade jag runt elva, vi är lediga. Så jag gick ut och solade, sen jobbade jag även i solen och nu har jag precis tagit mig en dusch. Ska till Göteborg med mamma, hälsa på mormor och kolla lite i affärer. Nu lyssnar jag på musik och väntar på att hon ska komma hem, om hon nu gör det någon gång....


RSS 2.0