♥ tomteparaden

Nu ska jag snart dra mig till stan och träffa Carolina för att kolla på tomteparaden, då kommer även alingsås lucior. Hoppas på en lyckad kväll då. Har nyss ätit en värme pizza, inte så gott men det gick allt ner. Nu ska jag ta lite parfym och fixa mig det sista, och sen kör mamma in mig till stan. Ha en bra kväll. Lite bilder kommer nu. Pusscio

Dagens låt: Ulrik - En vanlig dag 
SÅ JÄVLA SÖT ♥

 

puss


♥ 29 november

Hej alla läsare. Jag hade tänkt att börja blogga lite, så vi får väl se hur det går med det. Eftersom jag börjat blogga jätte många gånger, men efter bara några dagar har jag slutat, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men nu blir det väl att jag skriver lite om mina dagar och om vad jag tycker och tänker.

Menmen, idag har jag jobbat rätt mycket, och bara tagit det lungt. Just nu gör jag inte så mycket, orkade inte jobba mer, så jag tog en paus. Och snart ska jag platta håret och sedan dra in till stan, för att träffade Carolina. Vi ska på tomteparaden. Tyvärr så kunde inte Sofia hänga med, menmen.. Och ikväll blir det att jobba lite till tror jag och sova. För det är ju skolan imorgon..


RSS 2.0